תקשורת ומדיה

מגיש חדשות 14 מודה בבהלה: "כששלחו לי את זה נלחצתי"

מגיש ערוץ 14 עודד הרוש נתקל במודעה יוצאת דופן הנושאת את שמו ברחוב והודה בפני עשרות אלפי עוקביו כי נלחץ במיוחד. מה התברר בסופו של דבר לגבי הפרסום החריג?
ערוץ 14-אילוסטרציה (צילום shutterstock, מסך ערוץ 14)
מגיש חדשות 14, עודד הרוש, הצליח להפתיע את עשרות אלפי עוקביו ברשת החברתית לאחר שפרסם פוסט לא שגרתי, שבו חשף רגע שלדבריו "הלחיץ אותו". 
בחשבון הפייסבוק שלו, פרסם מגיש ערוץ 14 אתמול (ראשון) תמונה של מודעה התלויה ברחוב ושמו מתנוסס עליה. "כששלחו לי את זה מודה שנלחצתי. פשקיווילים עליי? מה עשיתי?!", שאל הרוש בפוסט והמשיך בשאלה: "קצת מילואים... זאת סיבה לצאת נגדי ברבים? ועוד בפונט של קידוש לבנה על רקע זרחני".
אך הרוש סיכם את הפוסט המפתיע במסר בלתי צפוי לעוקבים וכתב: "בקיצור, פרסום מלחיץ להרצאה רגועה". איש התקשורת חשף את הפרטים לקראת הרצאה שהוא מעביר מחר. "שלישי, 21:00, גבעת שמואל", סיפר וביקש מהצופים: "בואו בטוב, לא בטוח שנסכים, אבל לא נריב".
עודד הרוש כבר הצליח להפתיע את צופי ערוץ 14 בשבועות האחרונים, כאשר במהלך השידור בחר שלא להתחיל בסקירת הכותרות הרגילה או בעדכונים האקטואליים של השעות האחרונות, אלא פנה באופן ישיר אל קהל הצופים בבית ונשא בשידור חי את הטקסט המלא של התפילה לשלום המדינה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה