תקשורת ומדיה

נוכלים התחזו לאדוה דדון: מגישת חדשות 12 באזהרה דחופה לישראלים

אדוה דדון גילתה כי הוקם עמוד פייסבוק מזויף תחת שמה המזמין גולשים למועדון וואטסאפ חינמי. בעקבות כך, העיתונאית מבקשת מציבור: "אל תצטרפו לשום קבוצה, אל תמסרו פרטים וכמובן שלא ללחוץ על לינק שנשלח אליכם. דווחו על הפרופיל בפייסבוק"
אדוה דדון (צילום פלאש 90/ משה שי)
אדוה דדון, המשמשת ככתבת תחקירים ומגישת חדשות בערוץ 12, עדכנה את העוקבים שלה ברשתות החברתיות כי הוקמה קבוצת פייסבוק תחת שמה, ללא הסכמתה, זאת על ידי מתחזים.
בהודעה שהועברה לגולשים בפייסבוק, נכתב כך: "שלום, יצרתי קבוצה ואני רוצה להזמין אותך להצטרף למועדון הוואטסאפ החינמי שלנו. כאן תוכל לקבל ייעוץ מקצועי בחינם בנושאים פיננסים, תכנון פרישה, פוליטיקה ונושאים קשורים אחרים. אנא ענה 'כן'". 

(צילום: adva_dadon@)
דדון פרסמה את ההודעה שנשלחה ללא מעט ישראלים בימים האחרונים והבהירה: "שימו לב, מדובר במתחזים. היזהרו, אל תצטרפו לשום קבוצה, אל תמסרו פרטים וכמובן שלא ללחוץ על לינק שנשלח אליכם. אשמח שתדווחו על הפרופיל בפייסבוק ותשתפו".

(צילום: adva_dadon@)
לאחר מכן, הציגה דדון את עמוד הפייסבוק שהוקם תחת שמה ובתיאור הפרופיל נכתב כי מדובר בעמוד הבית של דסק התחקירים ומערכת 'הנוכלים' של אדוה דדון בחדשות 12. "זה הפרופיל בפייסבוק, נשמח אם תדווחו", ביקשה העיתונאית מעוקביה. 
כידוע, בחודש יולי האחרון דדון נישאה לבן זוגה השחקן ידין גלמן, אותו היא הכירה לראשונה בשנת 2023. בתחילת שנת 2024 השניים התארסו, ובאוגוסט באותה השנה נולד בנם הראשון.
דדון, שסופגת ביקורת מהקומיקאי נאור ציון, זכתה לתמיכה פומבית מרמי דוידיאן שהציל אנשים רבים מאזור הטבח בפסטיבל הנובה. דוידיאן התארח בפודקאסט "אור לתקומה" בהגשת אביב חמו וסיפר כי הוא מיודד עם אופירה אסייג לאחר העימות המתוקשר. לאחר מכן, הוא סיפר על הקשר שלו עם אדוה דדון, כתבת ומגישה בחדשות 12: "היא חלק מהחיים שלי היום. היא עמדה לצידי בכל הרגעים הקשים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה