תקשורת ומדיה
"אין בהתנצלות קנה מידה עיתונאי"
כך אמרה רות יובל לאייס לאחר התפטרותה מעריכת מהדורת 'השבוע עם גיא זוהר' בערוץ 10, בעקבות ההחלטה לשדר מחר התנצלות בפני שלדון אדלסון
אפטר-שוק ב\'חדשות 10\' אחרי התפטרות המנכ\"ל ראודור בנזימן: עורכת \'השבוע עם גיא זוהר\' רותי יובל, הודיעה היום (יום ה\') על התפטרותה בעקבות ההחלטת בעלי המניות בערוץ 10 לשדר מחר במהדורה אותה היא עורכת, התנצלות בפני איש העסקים ובעלי העיתון \'ישראל היום\' שלדון אדלסון.
לאייס אמרה היום יובל: \"ההתנצלות לא עומדת בשום קנה מידה עיתונאי ולא קנה מידה שלי, ולכן אני לא יכולה להישאר במערכת שצריכה להתנצל על כך\".
אתמול התפטר ראודור בנזימן מתפקידו כמנכ\"ל חברת החדשות של ערוץ 10, בשל החלטת בעלי הערוץ להתנצל על פרטים בכתבת פרופיל ששודר על אדלסון בתחילת 2011.
לפני חודשים אחרים פנה עורך דינו של אדלסון, עו\"ד דורי קלגסבלד לחברת החדשות של ערוץ 10 בבקשה להתנצלות על פרטים בכתבה ששיד אבנר הפשטיין על אדלסון ב\'שישי עם גיא זוהר\'. תוך כדי התדיינות בין הצדדים, בעלי המניות הורו על פרסום ההתנצלות בניגוד לדעתו של בנזימן.
בעקבות כך הודיע בנזימן על התפטרותו. אתמול העריכו גורמים כי התפטרותו עשויה להוביל לגל עזיבות, והנה - שטר זה מתחיל להפרע.
מ\'חדשות 10\' אישרו את הידיעה: \"רות יובל אכן הודיעה על עזיבה\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.עובד החדשותאלמוני 09/2011/08הגב לתגובה זו0 0זו לא ההתפטרות האחרונה בחברת החדשות. לא שראודור היה עילוי, אבל העזיבה שלו והסיבה שלה תמשוך עוד טאלנטים לעזוב, ועל זה מדברים במסדרונות הקומהסגור
-
2.מה קורה בערוץשירה 09/2011/08הגב לתגובה זו0 0על פניו נראה כי הערוץ שהציג בחודשים האחרונים איזשהי מגמת התחזקות, נכנס שוב למרה-שחורה, ושוב נמצא במשבר. התערבות כוחנית של בעלי מניות בתכנים והחלטות, התפטרויות ורייטינג שלא מתרומם. מה יקרה?סגור
-
1.מזעזע ! מדינה חרא (ל"ת)אורית 09/2011/08הגב לתגובה זו0 0סגור


