תקשורת ומדיה
ברגע האחרון: למרות הפרומו והקידומים, ערוץ 1 שינה את השיבוץ של 'הכל שפיט'
כנראה בשל פניה של גורמים הוחלט לשנות את השיבוץ משישי לחמישי במקום 'משפחה טובה' שסגרה עונה. הדבר יחייב לשנות שוב את הפרומו ל'הכל שפיט'
פחות משבוע לפני עלייתה לאוויר, בערוץ 1 החליטו לשנות את השיבוץ של תכנית הסאטירה הכל שפיט של קבוצת לאטמה, והיא הועברה מערב שישי ליום חמישי. על פי הערכות, ההחלטה נבעה מפניות של צופים ששומרים שבת, שביקשו להעביר את השידור הראשוני משישי.
\'הכל שפיט\' היא תכנית סאטירה שמוגדרת כימנית, והיא אמורה להוות קונטרה להיהודים באים ששידורו הסתיים לפני כשבוע וחצי. בעוד ש\'היהודים באים\' פונה ככל הנראה לקהלים חילוניים, הרי ש\'הכל שפיט\' עשויה לפנות לקהל מסורתי וימני יותר. בכל מקרה השידור החוזר של הכל שפיט ישודר בשישי אחרי יומן, במשבצת בה שודר השידור הראשוני של היהודים באים.
\'הכל שפיט\' תשודר מדי לאחר הסדרה על תולדות הפופ הישראלי מקום בצמרת שמסתיימת ב-21:55. הסדרה רשמה עד כה ב-2 הפרקים הראשונים ממוצע של כ-4.5%. שיבוץ \'הכל שפיט\' מתכתב עם הרצון של הערוץ לפנות לקהלים צעירים יותר. היא תיכנס ל\"בור השידורי\" שנוצר עם סיום העונה הראשונה של הסדרה משפחה טובה של אתי סגל ואיתן פוקס, שהניבה ממוצע עונתי של 3.5% ב-12 פרקיה.
אגב, השינוי הזה מחייב את ערוץ 1 לשנות את הפרומו לתכנית בפעם השנייה. בפרומו המקורי שכבר הופץ ברשתות החברתיות, נעשה שימוש בצמד המילים \"לא מתנצל\" שמזוהה עם השר נפתלי בנט ומפלגתו הבית היהודי. בשל כך הוחלט לשנות את הפרומו, והפרומו השני שכבר שודר בטלוויזיה, ציין כי יום השידור הוא בשישי. כעת יצטרכו בערוץ לתקן את הפרומו לתאריך החדש.
מרשות השידור נמסר כי \"השינוי ביום השידור נעשה מטעמי פרוגרמינג\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מה קרה התחלתם לעשות סידור עבודה...ג'וני חסון 02/2015/02הגב לתגובה זו0 0...למפיקה של הפרומו?סגור
-
1.כל כך קשה להם להכיל סאטירה ימניתערן גפני 02/2015/02הגב לתגובה זו0 0מסתבר כי למאפיה הסמולנית בערוץ 1 (שהיה צריך להכריח אותה לשדר סוף סוף את תכנית הסאטירה הימנית היחידה בישראל ב-40 השנים האחרונות), קשה מאד להשלים ולהכיל את הסאטיר הזו, לכן שינו בהתחלה את השם מ"לאטמה" ל"הכל שפיט" ולאחר שחוגי הדמוקרטיה וחופש הדיבור ביקשו לסתום את פיות הסטיריקנים הימניים, ברשות השידור נכנעו ללחצים שלהם ודחקו אותה לשעה שבה איש לא רואה ערוץ 1 חוץ מקומץ זקנים משועממים. מסתבר כי אכן הדמוקרטיה פועלת רק כלפי צד שמאל של המפה.סגור


