תקשורת ומדיה

"זום" תקים קרן השקעות לפיתוח מרחב הפגישות המקוון

תוכנת הפגישות המקוונות שכולנו מכירים מהשנה האחרונה מקימה קרן השקעות חדשה בסכום של מיליוני דולרים. הקרן תשקיע בפיתוחים שיתרמו לאפליקציה ובמסגרת תמיכתה והיא תשקיע מאות אלפי דולרים בחברות הפיתוח
מערכת ice | 
מנכ"ל זום אריק יואן (צילום זום)
תוכנת הפגישות המקוונות זום (Zoom Video Communications, Inc.), הודיעה על הקמתה של ה- Zoom Apps Fund, קרן השקעות בהיקף של 100 מיליון דולר. הקרן קמה במטרה לקדם את צמיחתה של סביבת ה-Zoom Apps, ׳זירת השוק׳ של זום. הזירה כוללת כיום אפליקציות מובילות שפותחו במיוחד, או שולבו בפלטפורמת זום, על ידי חברות צד שלישי, לטובת ייעול העבודה מרחוק והתקשורת בין בני אדם. חברות התוכנה והחומרה המתאימות יוכלו ליהנות מהשקעות ראשוניות בהיקפים שינועו בין 250 אלף דולר ל-2.5 מיליון דולר.
עשרות יישומים התואמים לפלטפורמה של זום נמצאים כיום בתהליכי פיתוח, זאת בנוסף לעשרות שכבר נמצאים ב- Zoom Apps והם מהווים לדברי החברה נדבך מרכזי וחשוב בעתידה של תקשורת הווידאו. הקרן תשקיע ביזמים ובמפתחים שיוכלו להדגים מוצרים ברי שימוש, עם עניין ראשוני בשוק מצד הצרכנים, כאלה שיוכלו לספק ערך מוסף והעשרת החוויה של לקוחות החברה.
 
״ייסדתי את זום לפני 11 שנה ובלי תמיכתם של משקיעים מוקדמים החברה לא הייתה יכולה להגיע להיכן שהיא כיום״, אומר אריק יואן, מנכ״ל ונשיא זום. ״למדתי בשנה החולפת שעלינו לדאוג לכך שהפגישות שלנו יהיו מהנות ופרודוקטיביות. אני מקווה שהקרן החדשה תסייע במשימה של להפוך את מפגשי הזום ל׳שקופים׳ יותר ולשמחים יותר ובו בזמן תעזור ליזמים לבנות עסקים חדשים יחד עם צמיחתה של הפלטפורמה שלנו״.  
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה