תקשורת ומדיה

צפו: ניקול ראידמן תוקפת את תמר זנדברג: "אנחנו בגרמניה הנאצית?"

אשת העסקים ניקול ראידמן מצטרפת למתקפה החריפה של אביבית בר זוהר נגד הצעת החוק של חברת הכנסת תמר זנדברג על מאסר לשידול קטין לנושאי יהדות: "שאנחנו נתבייש בדת?"
מערכת ice |  20
החיים החדשים של ניקול ראידמן (צילום מסך: קשת 12)
ניקול ראידמן ממשיכה את הקו התקיף של אביבית בר זוהר, ויוצאת היום (שני) נגד הצעת החוק של חברת הכנסת ממרצ, תמר זנדברג על מאסר של שישה חודשים לשידול לחזרה בתשובה ויהדות, כאשר על הפרק גם דוכני חב"ד המציעים הנחת תפילין לכל אורח.
ראידמן תקפה את זנדברג ואמרה כי היא מכירה אותה מהעבר וחברת הכנסת הינה בחורה אינטלגנטית, חכמה ופקחית, וגם ביקרה בביתה והיא מדליקה נרות שבת: "יש לה זיקה ליהדות", סיכמה אשת התקשורת אך הוסיפה מתקפה על הצעת החוק: "תמר, מה קורה? שישה חודשי מאסר למי שמניח תפילין או מפנה קטין להניח? מה רע בדת?".
עוד הוסיפה ראידמן: "מה רע בזה שיש לבן אדם זכות בחירה להאמין ולהניח תפילין ולחיות בדרכו שלו, אולי נחזור לגרמניה הנאצית? שאנחנו נתבייש בדת? אנחנו מדינה ציונית".

 כאמור, דבריה של ראידמן מגיעים לאחר המתקפה של הידוענית אביבית בר זוהר שתקפה גם היא בחריפות את חברת הכנסת: "כמה צער יש בשמיים שיש אישה כזאת שנמצאת בתוכנו", כתבה בר זוהר באינסטגרם שלה.
בר זוהר הוסיפה קריאה לזנדברג: "תתעסקי עם כל העולם אבל אל עם אלוהים, אבוי לנו כמדינה, כעם, אם דבר כזה יאושר בכנסת. הלב כואב ונשרף מצער. זה החוק הכי נורא שראיתי  שרוצים להוציא. בשום מדינה בעולם לא מגבילים אדם להתפלל לאלוהיו".
תגובות לכתבה(20):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 18.
    פרחה היא פרחה היא פרחה..פטטית (ל"ת)
    איריי 06/2021/14
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • מה הקשר
    מה הקשר 07/2021/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא יודע אם הייתי קורא לתמר זנברג פרחה, אבל הזויה ושונאת יהדות היא בהחלט כן!! (למקרה שלא הבנת, זה בציניות ואני יודע שהתכוונת לניקול ראידמן אבל מה הקשר מה שרשמת עליה, היא הביעה את דעתה ותתפלא שהרבה מאד אנשים חושבים כמוה)
    סגור
  • 17.
    הבנת הנקרא
    רן 06/2021/06
    הגב לתגובה זו
    1 1
    שתי ילדות שלא מבינות שמדובר בפיתוי קטין שלא ליד הוריו.מה ההבדל בין פתוי להמרה לפתוח במין???
    סגור
  • 16.
    כל הכבוד לך ניקול ראידמן (ל"ת)
    רחל פריז 06/2021/04
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 15.
    מצצה לזקן רוסי
    אקי 06/2021/02
    הגב לתגובה זו
    0 3
    קיבלי מיליונים ולמדה לדבר , בלאט
    סגור
  • טען עוד
  • 14.
    אין דבר יותר מדכא מאישה שיורדת על אישה
    אחווה נשית 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    0 2
    אביבית, תזכירי לי מה המקצוע שלך? שאם הבן שלי שואל אותי מה המקצוע ומה ההשכלה שלך. תודה רבה
    סגור
  • 13.
    אני מסורתי ומורה אך התופעה הזאת של שטיפת מוח לתלמידים
    שמואל 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    1 3
    על ידי כל מיני מטורללים שמספרים להם כל מיני סיפורים, זה כמעט מסיונרי. אני בעד חזרה בתשובה, אך הדרך המטורללת שזה נעשה בשערי בתי הספר - זה חוסר אחריות
    סגור
  • 12.
    זה בכלל הצעה מ2019, נפלתם לפייק ניוז (ל"ת)
    א 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 11.
    בישראל אני לא יכולה לשלוח את הילד לטיול ללא אישור
    א.א 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    1 1
    מה החוק אומר שיש צורך באישור הורים לפעילות של חזרה בתשובה . בתור הורה אהילד שלי לא יכול לצאת לטיול בית ספר ללא אישור . הבת שלי לא יכולה ללכת לטורניר ספורט ללא אישור שלי . אבל מסתבר שמה שהכרחי לכל פעילות כנראה לא תקף כאשר רוצים להחזיר ילדים בתשובה . שימו לב הורה שזה לא מפריע לו, יאשר את התהליך , אז מה הבעיהש לכם כל אוצם מצטדקים . ניקול שידשו לבת ה14 שלה ושיכנעו אותה לחזור בתשובה , לדרוש מאמא להתלבש בצניעות , או שהיא עוזבת את הבית לאולפנא, זכותך לאשר את התהליך . .
    סגור
  • 10.
    איזו מטומטמת בורה ניקול ראידמן (ל"ת)
    היא פוסטמה 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    1 5
    סגור
  • 9.
    אורית
    אורית 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    1 3
    צודקות לגמרייי!!!!ץ ושהתמר המתומתמת הזאת תלך לעזאזל!!!!!!!
    סגור
  • 8.
    הגב' זנדברג שוחרת פרובוקציות נגד כל מה שמריח יהדות.
    צביקה 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    5 2
    ונשאלת השאלה למה ? הצעתה "הנאורה" (תפילין ) איננה נגד חב"ד, ולא כנגד גופים חרדיים על מחלוקותיהם. מדובר בהצעה מתריסה עזת מצח, בלתי נסבלת בעליל, המכוונת כנגד מעל 90% אחוז מהיהודים שבתוכנו. אני לא צריך להיות חרדי כדי לחוש מותקף ומאוים. המסורתיות שלנו, ברת כוח וערך הגוברת עשרות מונים מהצגת "משכילות ומודרנה" שכל תכליתן לקעקע את יהדותנו כדי "להוכיח" משהו נאור בעיקר כלפי שונאינו. תמר זנדברג שונאת את עצם המינוח יהודי, אילו רק יכלה, הייתה מבטלת על עצמה את ההגדרה המייחדת אותנו, ולו רק תינתן לה הזדמנות -היא תחזיר את כל עם ישראל בתשובה...בכיוון ההפוך כמובן. אכן גופים מיסיונריים לא מעטים פועלים במשנה מרץ בישראל, במסווה של "אהבת ישראל. העירו לה על כך, אלא שמבחינתה כנראה זה תקין. נותר לקוות שהצעתה תידחה תוך ביזוי ובושת פנים.
    סגור
  • 7.
    אביבית וראידמן
    אזרחית 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    3 3
    מה נותנים במה לכל פליטת פה של שתי הטיפוסיות האלו? זנדברג התכוונה לחוק נגד כפייה דתית..לשדל לחזור בתשובה זה מיסיונריות שאסור ביהדות..
    סגור
  • 6.
    המזל של אלוהים.
    ג.ש. 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    0 3
    איזה מזל יש לו לאלוהים שיש לו שתי שומרות ראש כאלה. לאור המצב הזה אני מציע לתמר זנדברג לשנות כיוון.
    סגור
  • 5.
    ערב רב ,לא יהודי,תעשו עצמכם מופתעים (ל"ת)
    בדיוק 05/2021/31
    הגב לתגובה זו
    5 1
    סגור
  • 4.
    זנדברג לא הציעה שיגבילו תפילות
    אבי 05/2021/31
    הגב לתגובה זו
    4 6
    או התקרבות לדת, היא רוצה להגביל את ההשפעה על קטינים שאינם בוגרים לחזור בתשובה באמצעים של מיסיונריות. זה לא בסדר אם מישהו משכנע קטין להתנסות בדרך חיים אחרת שהוא לא מכיר. זאת הנקודה. מה הקשר לאהבת הדת והמסורת ?
    סגור
  • אבל עונש כה כבד?
    בירמאן 06/2021/01
    הגב לתגובה זו
    3 1
    מה הם פושעים? חצי שנה מאסר זה עונש לגנבים! וחוץ מזה למה דווקא בער לה החוק הזה? יש המון חוקים הכרחים שקודמים לזה...
    סגור
  • 3.
    מי זו אביבית ?? נראית כמו אחת שקנו באיקאה ולא הרכיבו נכ
    רפי 05/2021/31
    הגב לתגובה זו
    4 10
    כמו באיקאה גם אצלה היה חסר חלק (מוח) שתי נשים חסודות שהפכו לדוברות של החבר הדמיוני (אין דבר כזה אלוהים).
    סגור
  • 2.
    על תקן מה מצטטים את הזאתי????פלקטים יש בז'ורנלים מספיק (ל"ת)
    איש 05/2021/31
    הגב לתגובה זו
    3 4
    סגור
  • 1.
    גם אני המומה בלשון המעטה
    ליבי 05/2021/31
    הגב לתגובה זו
    9 4
    עאלק פתיחות...ובעד פלורליזם...מסכנים ילדי ישראל שלוקחים להם את האפשרות להציץ בשורשיהם האמיתיים. מה הקטע שלך תמר? את באמת מבינה את מה שאת עושה?! יום עצוב למדינת ישראל. אפילו בגיטאות חשוכים נראה לי איכשהו שאיפשרו.
    סגור