תקשורת ומדיה
צפו: היועץ של בנט הסגיר את כוונותיו האמתיות?
סרטון מתוך ריאיון של ג'ורג' בירנבאום בתקשורת האמריקאית הופץ ברשת. נתניהו פרסם את הסרטון וכתב: "זו ממשלת שמאל מסוכנת". נדב אבוקסיס לעג: "מוכן לאופוזיציה"
ראש הממשלה בנימין נתניהו ככל הנראה יפנה את כסאו עד שבוע הבא אך הוא אינו מפסיק להתעמר ולתקוף את נפתלי בנט. לפני שעה קלה פרסם נתניהו סרטון שהופץ ברשת ונערך מתוך ריאיון מהיממה האחרונה של יועצו של יו"ר ימינה, ג'ורג' בירנבאום ברשת MSNBC האמריקאית. בריאיון נשמע כי היועץ אומר שבנט צפוי להשתנות כמו אריאל שרון.
הסרטון נפתח בכך שהמראיין נשמע שואל את יועצו של בנט: "האיש שאתה מייעץ לו נפתלי בנט הסכים להקים ממשלת רוטציה עם יאיר לפיד ומנסור עבאס, למרות שאמר לפני הבחירות כי לעולם בשום נסיבות לא ישב עם לפיד וכי עבאס תומך בטרוריסטים אבל עכשיו הוא אומר שהוא שמח לעבוד איתו אז אני תוהה אם בנט היה גזען אז או אופורטוניסט עכשיו או שהוא שניהם? מה קורה פה?"
מתוך הטוויטר של בנימין נתניהו
בירנבאום ענה: "אני חושב שום דבר מהם, אני חושב שמנהיות אמיתית משמעותה שאתה חייב לפעמים להתאים ואפילו להתפתח בכל הנוגע לעמדות שלך. תזכור שאריאל שרון התנגד נחרצות לפתרון שתי המדינות עד שהוא הכריז שהוא בעד בשנת 2003 לאחר שתכנית השלום של הנשיא בוש נחנכה".
בקטע הזה הסרטון נראה שהסרטון נקטע ולאחר מכן נראה שהודבק קטע אחר ובו בירנבאום אמר "אני חושב שנפתלי בנט והא בעמדה שהוא יכול להיות ראש ממשלה יבין שהעמדות שלו אולי יצטרכו להתפתח מעט אני חושב שהוא לקח צעד אמיץ מאוד משהו שנתניהו מעולם לא עשה שהוא להכניס מפלגה אילסמית ערבית לקואליציה באופן רשמי בישראל פעם ראשונה בהיסטוריה".
נתניהו פרסם את הסרטון ותקף: "יועצו הקרוב של נפתלי בנט, ג׳ורג׳ בירנבאום, אומר בראיון לתקשורת האמריקנית שבנט ״עומד להשתנות כמו אריאל שרון״ ולחתור למו״מ עם הפלסטינים. חוזר ואומר: זו ממשלת שמאל מסוכנת. מי שימין לא מצביע בעד ממשלת שמאל, ומי שבעד ממשלת שמאל איננו ימין". מי שבחר ללעוג לפרסום הסרטון הוא הקומיקאי נדב אבוקסיס שכתב לנתניהו: "רואים שהתרגלת לתפקיד יו"ר האופוזיציה. כל הכבוד, ככה צריך!"
בימינה אמרו בתגובה: "הדברים של בירנבאום בראיון נאמרו על דעת עצמו ובשמו בלבד. הוא כבר לא מייעץ לנו. ערכיו של בנט נשארו ויישארו כפי שהיו".
רואים שהתרגלת לתפקיד יור האופוזיציה. כל הכבוד, ככה צריך!
— Nadav Abuksis (@nadavabeksis) June 7, 2021
בימינה אמרו בתגובה: "הדברים של בירנבאום בראיון נאמרו על דעת עצמו ובשמו בלבד. הוא כבר לא מייעץ לנו. ערכיו של בנט נשארו ויישארו כפי שהיו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(9):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.צבועאבי 06/2021/09הגב לתגובה זו3 0זה היה ברור הככל בשביל ראש ממשלה . שקרן ונוכל כנראאה יש תיק פתוח שייסגר כשיהפוך לשמאל. כן, כמו שרון המושחת. מי אבוקסיס? עוד טמבל שההנייר סופג כל ממה שהוא כותב. כשבנט ייפול נראה את הקסיס האידיוט הזה מדברסגור
-
6.הפלא ופלאהדס 06/2021/07הגב לתגובה זו0 0עוד מישהו שם ?? למספרמוגזם של שגיאות דפוס וכתיב במאמר הנ''ל? אני נוטה לא להאמין לשומדבר פה, הצלחתי לספור יותר מ10טעויות דפוס/כתיבה... אולי העורך תוכן לא משהו, הייתי שוקל להחליפו ??סגור
-
5.נדב אבוקסיס לא לעג אלה היתכוון לכך בשיא הרצינות! (ל"ת)שמעון 06/2021/07הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.ביב נתניהו - הישר באדם!לו צדיקים 06/2021/07הגב לתגובה זו2 0בלי שטיקים ובלי טריקים!!!סגור
-
3.גדול הנוכלים של הפוליטיקה הישראליתעו"ד 06/2021/07הגב לתגובה זו3 1וזו תחרות לגמרי לא פשוטה וקלהסגור
-
2.השקרןבנט 06/2021/07הגב לתגובה זו3 0באדםסגור
-
ביבי מנהיג השמאל הוא למעשה ביבי אין בו שום ימין מלאך חבאבידן 06/2021/07הגב לתגובה זו0 0מלאך חבלה יצחק שמיר 6 ראשי מוסד ושבכ הסהירו ממנו א.שרון אמר עליו לחיץ ובפניקה כל מי שעבד איתו ברח אז צביקו מסקנות.סגור
-
אמר אבידן איש השמאלשמעון 06/2021/07הגב לתגובה זו2 0כשאנשי שמאל צועקים שנתניהו הוא ביכלל לא ימין אלא שמאל רק כי הם חושבים שככה הם יפגעו בו בקרב הציבור הימני-זה רק מוכיח שנתניהו הוא האבא של הימין!סגור
-
1.נדב אבוקסיסיאיר 06/2021/07הגב לתגובה זו2 0קיבלת מחיאות מהשמאל יופי ככה צריך טמבלסגור


