תקשורת ומדיה

עקיבא נוביק: "הזעקה של נתניהו חלולה וריקה מתוכן"

כתב התאגיד, עקיבא נוביק, מרעיף שבחים על מדיניות בנט נגד הגל הרביעי של הקורונה, ויוצא נגד נתניהו: "זעקה ריקה מתוכן, ההתמודדות של הממשלה הייתה טובה יותר מכל קודמותיה ובפער ניכר"
מערכת ice |  9
עקיבא נוביק (צילום תאגיד השידור)
עיתונאי תאגיד השידור, עקיבא נוביק, יוצא היום (ראשון) נגד נאומו של נתניהו במושב החורף בו תקף את מדיניות הממשלה בנושא הקורונה: "טענתו בנאום פתיחת מושב החורף של הכנסת הייתה פשוט חלולה. הממשלה לא התמודדה באופן מחפיר עם הגל הרביעי. למעשה, ההתמודדות עם הגל הרביעי הייתה טובה מכל קודמותיה ובפער ניכר".
לדברי נוביק בטור שכתב באתר "הארץ", המדיניות הנכונה בהתמודדות עם הקורונה מגיעה מצד מפלגת ימינה, ובפרט דרך אמירתה של שקד כי יש להכיל את המתים: "אם אפשר להגדיר מאבק במגפה במונחים כמו הצלחה, הרי שהאסטרטגיה מול הגל הרביעי הצליחה", כתב עיתונאי התאגיד.
את דברי שקד ומדיניות ראש הממשלה בנט ומפלגתו, הציב נוביק מול זעקתו של יו"ר האופוזיציה נתניהו כי "הממשלה מכילה, התקשורת מאכילה והאזרחים אוכלים אותה". לדבריו, הזעקה ריקה מתוכן כי האזרחים דווקא מרוויחים וכי ההתמודדות עם הגל הרביעי של הממשלה הייתה טובה יותר מכל קודמותיה ובפער ניכר", וזאת לאור אי הטלת מגבלות כלכליות.
מדוע הממשלה הצליחה?  משום שהמדינה הבינה שאין לה יכולת להכריח אדם לשמור על חייו, כותב נוביק על אלו שלא התחסנו. אי אפשר לייחס למחדל ממשלתי את מותם של מי שמתעקשים לקחת על עצמם סיכון.
כתב התאגיד הוסיף שנתניהו למעשה עושה "מעשה בנט": צועק ומאשים מהטריבונה מבלי לשאת באחריות על דבריו: "כפי שבנט נהג כלפיו במשך שנה, מעל דוכן הנואמים, באולפני חדשות ובספר שגם הוא היה מעדיף לגרוס", כתב נוביק וחתם את דבריו: "כמדומני שזו הפעם הראשונה שבה נתניהו עושה משהו עקום, והתירוץ שלו הוא "אבל גם בנט". מי היה מאמין".
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    עקיבא נודניק הוא החלול והרדוד
    דפנה 10/2021/11
    הגב לתגובה זו
    1 1
    עקיהא פוחד שיזרקו אותו יתני לו בעיטה באחריו לכן חייב ללרק להתחנף הנוביק הזה עם הכיפה הקטנה על ראש מקשקש ומדקלם יאללה יאללה שתוק עדיף. פחדן קטן . איס דוחה איכס
    סגור
  • 6.
    אשכרה כתב את זה ב"הארץ". דוס בשירות האליטה.
    הנריק 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    1 1
    זה דבר הרבה יותר עצוב ממזרחי בשירות האליטה כמו אמנון לוי או אופירה אסייג.
    סגור
  • 5.
    נוביק זה דביל מושלם
    מישהו 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    5 1
    אחרו בחודש בהבאת החיסון השלישי ששולם כבר מראש.זה עלה ביותר מ 1300 מתים וזה אצל נוביק הצלחה.אין גבול לטימטום ורעות הרוח.תואם בנט
    סגור
  • 4.
    שמאלנים
    זוכר 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    5 1
    כתב שמאלני מלקק לבאקס באני הנוכל .
    סגור
  • 3.
    באמת?
    מגן דוד 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    5 4
    בגל הראשון עמד בראש רק חיי אדם, ולהציל יותר אנשים, והצעקה שאנשים מתים יצא מבנט,ולהיות חכם אחרי הצלחת קבלת החיסונים מראה על טיפשות, שזה בנט במיטבו, ולא נגענו בנסיון להסתיר את האמת מהציבור, כיוון שרמת לא בלקסיקון של בנט, ובהצלחה לשופרו של בנט בעתיד.
    סגור
  • אז לא היה חיסון והרבה יותר פאניקה וחוסר ידע על הנגיף (ל"ת)
    גל 10/2021/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    1300 מתים
    כן בטח 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    8 3
    זו הצלחה??????
    סגור
  • 1.
    אתה לא לבד.
    יוסי 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    2 6
    עקיבא היקר לולא תגובתך היה נידמה שכולם חושבים כמו ביבי. אתה צודק ומגיעות לך המון המון הערכה וחיזוקים. כל הכבוד לך,הלוואי ויתמו חטאים מן הארץ והרוגע והשלווה יתפסו מקום בולט בציבוריות השפויה.
    סגור
  • בנט, זה אתה? (ל"ת)
    הנריק 10/2021/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור