תקשורת ומדיה

"חפיפניק, לקקן, מביך את עצמך": לרר פרגן לליברמן וחטף

מגיש הצינור החמיא על הורדת מחיר הדלק בחצי שקל: "זיהו את הבעבוע לפני שעומד להתפרץ ופעלו אקטיבית למרות שהיו מיליון תירוצים למה לא", אלי ציפורי יצא נגדו: "כבר ראינו את החפיפניקיות שלך במתווה הגז. כלכלה ואתה לא ממש הולכים ביחד. פופוליזם בהחלט כן. חג שמח"
מערכת ice |  2
גיא לרר (צילום פלאש 90/יונתן סינדל)
ההודעה של משרד האוצר על הורדה של חצי שקל לליטר דלק לתקופה של שלושה חודשים, גרמה לתחושת הקלה בקרב הנהגים, אבל גם לביקורת מנגד על כך שהתקופה היא קצובה וטרם צומצם מס הבלו.
גיא לרר, מגיש הצינור כתב: "סחטיין לאוצר על הורדת הדלק. זיהו את הבעבוע לפני שעומד להתפרץ ופעלו אקטיבית למרות שהיו מיליון תירוצים למה לא. בלי ירידה במחירי הדיור זה לא זה, אבל הדברים הקטנים מתחילים להצטבר לטובה".
 
העיתונאי אלי ציפורי תקף: "ליברמן ליקק לך אז אתה מלקק לו? זו הורדה לשלושה חודשים בלב אז אולי תשאל את החבר שלך למה רק לשלושה חודשים ולמה עדיין מס הבלו מהגבוהים במערב? איזה חפיפניק". לרר הגיב לכך: "הדלק גם מהגבוהים מאירופה? המחיר העולמי לא מזנק? אין משבר גלובלי? אפשר עוד אבל צריך לדעת לפרגן כשאפשר ציפורי היקר".
ציפורי המשיך: "מר לרר היקר, אתה מביך את עצמך ורק חושף את בורותך הכלכלית. מדברים פה על *מס הבלו* שהוא מהגבוהים במערב, גם אחרי ההורדה. הנה טבלה של משרד האוצר, תתעמק קצת בנתונים במקום ללקק לליברמן".

לרר השיב: "מכיר מכיר, אל דאגה. אבל תן גם את המספר הגדול יותר. בכמה מדינות באירופה מחיר הדלק יקר יותר והאם, בניגוד לדיור ולעוד מדדים רבים, הוא לא היה יקר יותר לפני עשור. אלו פרמטרים ששמים את הדלק במקום הגיוני יותר לספוג העלאות ולכן ההורדה כאן משמעותית ויפה לדעתי".
ציפורי חתם את הדיון: "א. אתה לא מכיר, הכרת רק עכשיו. ב. אתה ממשיך להביך את עצמך. מדובר על *רמת מס* שהמדינה גובה מאיתנו והוא מהגבוהים במערב. ג. כבר ראינו את החפיפניקיות שלך במתווה הגז. כלכלה ואתה לא ממש הולכים ביחד. פופוליזם בהחלט כן. חג שמח".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ישראל ביתנו רבים מבניה בנותיהבכלא
    יהודי 04/2022/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איך אפשר לומר מילה טובה על ליברמן חנפנות איומה של לרר..
    סגור
  • 1.
    אפשר גם לפרגן על צעד חיובי.יא ציפורי בכיין (ל"ת)
    דב 04/2022/15
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סגור