תקשורת ומדיה

עיתונאית גל"צ טוענת: "הדיחו אותי בטענה שדיברתי יותר מדי נגד הממשלה"

עיתונאית גלי צה"ל לשעבר, ליטל שמש, חשפה כי אחרי ארבעה ימים בלבד בהם עבדה בתחנה, היא הודחה משגור בטענה שהמנכ"ל התקשר אליה ואמר: "את מדברת יותר מדי על הממשלה ואנחנו נאלצים להיפרד"
מערכת ice |  1
רדיו גל"צ (צילום מערכת אייס)
עיתונאית גלי צה"ל לשעבר, ליטל שמש, התארחה בפאנל של תוכנית "חדשות מוצ"ש" בערוץ 14 וחשפה כי בזמן שהייתה עיתונאית בגל"צ ולאחר שעבדה רק ארבע פעמים בלבד, המנהל הדיח אותה משידור בטענה שהיא מדברת יותר מדי נגד הממשלה.
בפתח דבריה סיפרה ליטל שמש לחברי הפאנל: "אולי אני גם אתן כאן דוגמא אישית שלא דיברתי עליה לפני כן. אחרי ארבע פעמים, ארבעה שידורים בלבד שעשיתי בגלי צה"ל, קיבלתי טלפון במהלך ממשלת השינוי, ממנהל התוכניות שאומר לי: 'את מדברת יותר מדי על הממשלה ואנחנו נאלצים להיפרד'".
ליטל שמש המשיכה: "מבקרת יותר מדי את הממשלה כי שכחתי שתפקידה של התקשורת הוא לבקר, אבל שהממשלה היא אחרת אז זה אסור. העיפו אותי בגלל זה. מצד אחד זה מותר, אך מצד שני זה אסור. אבל בסדר".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    וואלה לא מעניינת אף אחד (ל"ת)
    ליטל תתקדמי 01/2023/09
    הגב לתגובה זו
    0 2
    סגור