תקשורת ומדיה

שבת השחורה: כוחות החילוץ הצילו תוכי שנמצא תשוש ורעב

בעת הטבח, כשאנשי כוחות החילוץ הגיעו לכפר עזה והחלו בפעילותם הם נתקלו באחד הבתים בתוכי תשוש ורעב שהועבר לתחנת מד"א באשדוד למשמורת  

תוכי ברזל (צילום דוברות מד"א)
ביום שבת, 7.10 פשטו מחבלים על קיבוץ עוטף עזה, רצחו ולקחו בשבי עשרות מתושביו. לאחר טיהור המרחב ממחבלים הגיעו אנשי כוחות החילוץ לקיבוץ כדי להחל בפעילות איתור ניצולים ופינוי הגופות. באחד מבתי הקיבוץ אותר תוכי מבוהל בכלוב, ובירור קצר העלה שבעליו האוהב גויס למילואים. התוכי הועלה על ניידת ופונה לתחנת מד"א באשדוד.
נחום דוד, סגן מנהל מרחב לכיש במד"א סיפר: "כשהגיע האמבולנס לתחנה באשדוד התכוננתי לגרוע מכל משום שגם ימים לאחר האירוע הקשה המשיכו להגיע פצועים וגופות, אולם הפעם נשלף מהניידת כלוב ובו תוכי מרהיב אך מבוהל ותשוש".
 דוד הוסיף: "במצבי חירום לא שואלים שאלות, הכנסתי את התוכי לתחנה, מהר האכלנו אותו והשקנו אותו משום שעל פי החישובים שלנו הוא היה לבד במשך שלושה ימים ובטח עברו עליו רגעים לא פשוטים". 
בתחילה ניכר כי התוכי מבוהל וחרד אולם לאחר מספר ימים בתחנת מד"א, בהם זכה לתשומת לב ואהבה, הוא חזר לעצמו. בעליו של התוכי עודכן כי הוא בטוח וכעת ממתינים לשובו משירות מילואים למען האיחוד המרגש.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה