תקשורת ומדיה

בני הגיל השלישי בקמפיין עולמי: "מתגייסים למען השבת החטופים"

מסר למבוגרים בכל העולם: בני הגיל השלישי המתגוררים במגדלי הים התיכון, צילמו קמפיין הסברה במגוון שפות למען העלאת המודעות לנושא החטופים 

שלטים להחזרת החטופים (צילום פלאש 90/ מרים אלסטר)
בני הגיל השלישי המתגוררים ב'מגדלי הים התיכון' נקטו יוזמה, וצילמו סרטוני הסברה שרצים ברשתות למען לשחרור החטופים. קהל היעד הוא למבוגרים ברחבי העולם. זאת על מנת לייצר שיח ולעורר הזדהות. הסרטונים צולמו במגוון שפות: אנגלית, גרמנית, הולנדית, צרפתית וספרדית, על מנת להגיע לכמה שיותר קהלים בעולם. 
לאורך הסרטונים בני הגיל השלישי מביאים את סיפורה של אחת מהחטופות, יפה אדר, בת 85 מקיבוץ ניר עוז, שנחטפה על הקולנועית שלה לעזה, אותו אירוע חטיפה שתועד ברשתות החברתיות. הנכד שלה תמיר, נחטף גם הוא. יפה היא אחת מתוך לפחות עשר קשישים שנחטפו. 
 

יפה נחטפה מביתה על ידי מחבלים באותה שבת ארורה. היא הובלה על הקולנועית שלה אל תוך רצועת עזה בעודה מצולמת. היא לוקחת תרופות באופן קבוע ומצבה הבריאותי נמצא בסכנה בכל שעה שהיא אינה נוטלת אותן. "אני שמחה שאני יכולה לעזור ולתרום את חלקי, היוזמה הזו גרמה לי להגיש חשובה ועוזרת" מספרת רחל כהן ממגדלי הים התיכון מכפר סבא בת ה-80 שצולמה לסרטון בשפה צרפתית.
אווה דובדבני בת ה-77 ממגדלי הים התיכון נורדיה שצולמה לסרטון בשפה ספרדית מספרת: "מאוד התרגשתי לקחת חלק בפרויקט, זה מאוד חשוב וזאת החובה שלנו לקדם את הנושא ולשתף את העולם".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כולם תמורת כולם
    סבינה 11/2023/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עלינו לשחרר את כל האסירים הבטחוניים תמורת כל השבויים שלנו בעזה
    סגור