מינויים

הסטארט-אפ הישראלי מציג: זה סמנכ"ל הכספים החדש שלנו

איל מימון מונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של חברת הסטארט אפ הישראלית זוטא קור. הוא מביא עמו ניסיון ארוך ומגוון כסמנכ"ל כספים במגזרי פעילות שונים, ושימש מנהל הכספים של אזור ישראל, המזרח הקרוב וכן של אירופה בחברת הספנות צים. ארז פרייבך, מייסד שותף ומנכ"ל: "הוא אדם המתאים ביותר להוביל את הפעילות הפיננסית שלנו"
חברת זוטה קור (צילום גל ברף)
חברת הסטארט-אפ הישראלית זוטא קור (ZutaCore), המפתחת פתרון מהפכני לקירור נוזלי שאינו מוליך חשמל עבור שרתים ומרכזי נתונים (Data Centers) וכך להפחית משמעותית את צריכת החשמל ולצמצם את פליטת גזי החממה, הכריזה על מינויו של איל מימון לתפקיד סמנכ"ל הכספים (CFO). מימון הוא בוגר כלכלה וחשבונאות מאוניברסיטת ת"א ובעל רישיון רואה חשבון.
איל מימון מביא עמו ניסיון ארוך ומגוון כסמנכ"ל כספים במגזרי פעילות שונים, בכלל זה שימש כסמנכ"ל הכספים של נוקיה סימנס נטוורקס (NSN) ישראל, מנהל הכספים של אזור ישראל, המזרח הקרוב וכן של אירופה בחברת הספנות צים, ראש מינהל הכספים בעיריית הוד השרון ועוד. כמו כן שימש סמנכ"ל כספים של מספר חברות סטארט אפ ישראליות. 
ארז פרייבך, מייסד שותף ומנכ"ל זוטא קור, בירך על הצטרפותו של איל לחברה ואמר כי "איל מצטרף לזוטא קור בנקודת זמן משמעותית של תנופה עסקית והתרחבות גלובלית הנובעת מהביקוש הגדל לפתרונות הקירור הייחודיים שלנו לחוות שרתים. אני סמוך ובטוח כי איל הוא אדם המתאים ביותר להוביל את הפעילות הפיננסית של זוטא קור ולתרום מניסיונו להמשך הצמיחה של זוטא קור בשנה הקרובה". 

איל מימון (צילום: ZutaCore)
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה