מינויים
מגינדי לחברת הנדל"ן הישראלית: זה הבכיר שמונה לתפקיד היוקרתי
חברת ארכימדס, המתמחה במתן אשראי בענף הנדל"ן, הודיעה על מינויו של רו"ח איתי גרינבוים לסמנכ"ל כספים, זאת אחרי ששימש עד לאחרונה באותו התפקיד בגינדי
חברת ארכימדס, מהחברות המובילות בישראל במתן אשראי בענף הנדל"ן, הודיעה היום על מינויו של רו"ח איתי גרינבוים לסמנכ"ל כספים (CFO). במסגרת תפקידו יהיה גרינבוים אחראי בין היתר על ניהול מסגרות אשראי בהיקף מהותי, הובלת תהליכים ופרויקטים ארגוניים בתחום הפיננסי, השתתפות בתהליכי פיתוח עסקי ואסטרטגיה וקשר עם הממנים.
גרינבוים (40) בעל ניסיון בניהול פעילות פיננסית, חשבות ובקרה כמו גם היכרות מעמיקה עם תחום הנדל"ן וליווי פרויקטים בהיקפים גדולים. בתפקידו האחרון כיהן כמנהל הכספים של חברת הנדל"ן גינדי החזקות. לגרינבוים תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה מהאוניברסיטה הפתוחה.
איתי גרינבוים (צילום: גיא יחיאל)
טלי ריצ'מן, מנכ"לית ארכימדס מימון נדל"ן, אמרה: "אני מברכת על הצטרפותו של איתי לשורת ההנהלה של ארכימדס. איתי מביא עימו ערכים מוספים, וכחברה מיומנת הצומחת במהירות, שילוב הידע של איתי בין חשבונאות ונדל"ן יתרמו לנו רבות גם לפיתוח הפעילות העסקית לרבות במסגרת העבודה עם אנשי מפתח בעולם הפיננסי".
עוד ב-
ארכימדס הינה חברה למימון נדל"ן המתמחה בפרויקטים למגורים, בדגש על התחדשות עירונית. לחברה למעלה מ-100 פרויקטי נדל"ן, ובהיקף ליווי של כ-11,500 יחידות דיור. מייסדי החברה הינם אייל לפידות, יו״ר ובעל השליטה, רועי יקיר, יו"ר ועדת האשראי וטלי ריצ'מן, המכהנת כמנכ״ל החברה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



