מינויים

עשרה שותפים חדשים באחת מפירמות עורכי הדין הגדולות בארץ

מה עומד מאחורי צירופם של עשרה שותפות ושותפים חדשים, איך משתלב המהלך בהיערכות לשנת 2026, ואיזה תפקיד ממלא ההון האנושי בעידן שבו הבינה המלאכותית משנה את כללי המשחק בענף המשפטי
מערכת ice | 
השותפים החדשים (צילום רמי זרנגר)
פירמת עורכי הדין פישר (FBC & Co.) הודיעה היום על מהלך משמעותי בשורותיה, עם צירופם של עשרה שותפות ושותפים חדשים לפירמה, כחלק מהיערכות לשנת 2026 והמשך אסטרטגיית הצמיחה ארוכת הטווח שלה. השותפים החדשים מגיעים ממגוון רחב של תחומי עיסוק משפטיים וכלכליים, ומביאים עמם ניסיון מקצועי מצטבר שנרכש הן במסגרת עבודתם בפירמה והן מחוצה לה, לרבות בפרקליטות המדינה וברשויות רגולטוריות שונות, בהן רשות התחרות.
בפירמה מדגישים כי מחצית מהשותפים החדשים שמונו הן נשים, נתון המשתלב במבנה הארגוני הרחב יותר של FBC, שבו מעל ל-50% מעורכות הדין הן נשים וכ-50% מן השותפים הן נשים.
רשימת השותפים החדשים, לפי סדר א"ב, כוללת את אודי פוגל (35), בעל ותק של 9 שנים ככלכלן, מתוכן 3 שנים בפירמה, אשר עבד במשך 4 שנים ככלכלן ברשות התחרות ולאחר מכן במשרד לייעוץ כלכלי, וצורף כשותף במחלקת תחרות והגבלים עסקיים; אילת חותה (49), בעלת ותק של 18 שנים כעורכת דין, מתוכן 4.5 שנים בפירמה, שהתמחתה בפרקליטות מחוז ירושלים במחלקה האזרחית וצברה מומחיות בתחום התכנון והבניה, וצורפה כשותפה במחלקת תכנון ובניה; אלדד מלר (45), בעל ותק של 15 שנים כעורך דין, מתוכן 14 שנים בפירמה, שצורף כשותף במחלקת לקוחות פרטיים, העברות בין דוריות וניהול הון משפחתי; טל ארזי (40), בעל ותק של 11 שנים כעורך דין, מתוכן 9 שנים בפירמה, שצורף כשותף במחלקת חדלות פירעון.

עוד צורפו יונתן שטאנג (37), בעל ותק של 7 שנים כעורך דין כולן בפירמה, שהוסמך בשנת 2017 כרואה חשבון וצורף כשותף במחלקת מיסים; יוסי בן לולו (44), בעל ותק של 15 שנים כעורך דין, מתוכן כ-4 שנים בפירמה, שצורף כשותף במחלקת מיסים; לי עוז-בנון (39), בעלת ותק של מעל 10 שנים כעורכת דין, מתוכן 4 שנים בפירמה, שכיהנה במשך כ-3.5 שנים כיועצת משפטית בקבוצת אקויטל, החברה האם של ישראמקו ואיירפורט סיטי, וצורפה כשותפה במחלקת שוק ההון; מילי סינובר (43), בעלת ותק של 15 שנים כעורכת דין, מתוכן 4 שנים בפירמה, שהתמחתה לאורך השנים בתחום הנדל"ן, וצורפה כשותפה במחלקת נדל"ן; מעין אינוונר (42), בעלת ותק של 13 שנים כעורכת דין, מתוכן 3 שנים בפירמה, שהתמחתה ועבדה במשרד איתן-מהולל-שדות, אשר קבוצה מתוכו מוזגה אל הפירמה בשנת 2022, וצורפה כשותפה במחלקה העסקית; וכן קרן שוורצברג (39), בעלת ותק של 13 שנים כעורכת דין, מתוכן 11 שנים בפירמה, שצורפה כשותפה במחלקת תעופה, תיירות ומלונאות.
עו"ד אמיר חן, השותף המנהל של פישר מסר: "מהפכת ה-AI מחדדת עוד יותר את החשיבות של כוח אדם איכותי ומנוסה שיכול להעמיד פתרונות מורכבים, רב תחומיים, שאינם ברי החלפה על ידי מכונה. כפירמה מובילה בשוק הישראלי, אנו מקפידים מדי שנה להימצא בחזית הטכנולוגיה בתחום. כבר לפני כשלוש שנים, עם הכניסה המואצת של ה-AI לשוק, הבנו ששילוב בין הטמעת כלי AI ויכולת טכנולוגית גבוהה ובין העמדת הכשרה מתאימה לכוח האדם שלנו ישמרו על המובילות שלנו בענף. על רקע זה בולטת עוצמת ההון האנושי של הפירמה ודור העתיד של שותפיה. מדובר בקבוצה איכותית של שותפות ושותפים מן המעלה הראשונה, אשר משקפת את אסטרטגיית הצמיחה שלנו הנשענת על פיתוח פנימי של יכולות ואיכויות, לצד צירוף אנשי מקצוע מנוסים. שילוב זה יוצר תשתית מקצועית חזקה ורלוונטית, המאפשרת לנו להמשיך להעניק ללקוחותינו ייעוץ ברמה הגבוהה ביותר."
פירמת עורכי הדין פישר (FBC & Co.) נוסדה בשנת 1958 ונמנית עם משרדי עורכי הדין הגדולים והמובילים בישראל. הפירמה מייצגת לקוחות מקומיים ובינלאומיים במגוון רחב של מגזרים ותחומים, ומעורבת באופן שוטף בעסקאות ובהתדיינויות הנמצאות בלב העשייה המשפטית-כלכלית בישראל. פעילותה מדורגת דרך קבע על ידי מדריכי דירוג מקומיים ובינלאומיים, בהם Chambers and Partners, The Legal 500, IFLR 1000, GCR, BdiCode ו-Dun's 100, והיא ניצבת בצמרת רשימות הדירוג בתחומי פעילות רבים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה