נדל"ן ותשתיות
ב-21 מיליון שקל: מחבר "השקעות לעצלנים" רכש פנטהאוז מטורף בת"א
תמיר מנדובסקי, גורו ההשקעות הישראלי ומחבר רב המכר המצליח "השקעות לעצלנים", רכש דירת פנטהאוז מטורפת בצפון תל אביב בעלות של יותר מ-21 מיליון שקל
תמיר מנדובסקי, גורו ההשקעות הישראלי ומחבר רב המכר המצליח "השקעות לעצלנים", לו פודקאסט לא פחות מצליח באותו השם, רכש דירת פנטהאוז מטורפת בצפון תל אביב בעלות של יותר מ-21 מיליון שקל.
כוכב הרשת מנדובסקי טוען כי את דירת היוקרה שרכש בתל אביב הוא רכש בזכות הכנסות מעסקיו, ולא מהשקעות אותן ביצע. את דירת היוקרה החדשה רכש תמיר מנדובסקי מחברת פרשקובסקי. מדובר בפרויקט יוקרה בקו ראשון לפארק הירקון בתל אביב בשם HaGaDa.
הפנטהאוז המטורף של גורו ההשקעות המצליח ממוקם בקומה השביעית והאחרונה של הפרויקט, דירה יחידה בקומה, והוא כולל בין היתר 5 חדרים בשטח כ-217 מ"ר בנוי במפלס אחד. לדירה שלושה כיווני אוויר, מרפסת בשטח כ-51 מ"ר ומרפסת גג בשטח כ-71 מ"ר עם בריכה פרטית.
עוד ב-
דירת היוקרה החדשה של תמיר מנדובסקי כוללת גם מטבח עם אי מספקי המטבחים המובילים בארץ, מערכות חשמל חכמות ומערכת מיזוג VRF. כל חדר שינה בפנטהאוז הוא סוויטה עצמאית מלאה. האכלוס הצפוי של הפרויקט נקבע לדצמבר 2026.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



