מדדים ומחקרים
דירוג ספוטיפיי: עומר אדם שולט בכל הגזרות, פאר טסי מתחזק
גם השבוע עומר אדם שולט בכלל הגזרות בדירוג של ספוטיפיי ישראל, פאר טסי מתחזק ודולק מאחוריו, גם אודיה משפרת עמדות
עומר אדם ממשיך לצעוד בראש דירוג האמנים המושמעים בספוטיפיי ישראל, כאשר פאר טסי דולק בעקבותיו, אודיה שלישית, אושר כהן רביעי ואייל גולן משלים את החמישייה הבכירה. למעשה הדירוג נשאר דומה לשבוע שעבר.
את רשימת השירים המושמעים ביותר מוביל "מלכת הדור" של עומר אדם עם יותר מחצי מיליון השמעות. במקום השני שיר נוסף של אדם, "השיר שאת אהבת" עם 440 אלף האזנות. את המקום השלישי תופס נדב חנציס עם שירו "אם את כבר הולכת" שהגיע ל-403 אלף השמעות. במקום הרביעי "היא לא יודעת למה" של פאר טסי עם 360 אלף השמעות. את החמישייה הראשונה סוגר "כל עכבה לטובה" של בן צור עם 296 אלף השמעות.
עוד ב-
את רשימת האלבומים המושמעים ביותר מוביל "תסמינים של פרידה" של עומר אדם, במקום השני, רדיו שטח 3 של פאר טסי. אלבום נוסף של עומר אדם, "לחנים שבורים" במקום השלישי, לפני KPOP Demon Hunters של KPOP Demon Hunters במקום הרביעי ו-Man's Best Friend של סברינה קרפנטר סוגר את החמישייה המובילה
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



