מדדים ומחקרים
סיכום המסחר בבורסה: זו החברה שצנחה בגלל המנכ"ל
יום של עליות שערים בבורסה בתל אביב – המדדים המרכזיים עלו במעל חצי אחוז; קמטק עלתה ב-3.5%, בעוד חברה שהמנכ"ל שלה ביצע השבוע צעד דרמטי צנחה
עליות שערים נרשמו היום כמעט בכל המדדים המרכזיים בבורסה לניירות ערך בתל אביב, כאשר יוצא הדופן היחיד הוא מדד ת"א קלינטק, שירד בשיעור של 0.74%. מדד ת"א 35 עלה בשיעור של 0.59% לשער של 1,896.57 נק', ומדד ת"א 125 עלה בשיעור של 0.57% לשער של 1,987.15 נק'.
מניית קמטק, שהנפיקה אתמול הנפקה של סדרת אג"ח נוספת בכ-200 מיליון שקל, המשיכה לעלות היום, ורשמה שינוי בשיעור של 3.5% למחיר של 14,500 אג', שהציב אותה בראש המניות העולות של היום; אחריה נמצאת חברת המחקר הרפואי קומפיוג'ן, שעלתה בשיעור של 2.83% למחיר של 1,453 אג' למניה; ענקית הבנייה דניה סיבוס רשמה עלייה בשיעור של 2.8% למחיר של 8,197 אג' למניה; חברת תקשורת הלוויינים גילת עלתה בשיעור של 2.78% למחיר של 2,259 אג' למניה; ואילו אינרום, בעלת מותגי חומרי הבניין "איטונג" ו"נירלט", רשמה עלייה בשיעור של 2.69% למחיר של 1,605 אג' למניה.
מנגד, חברת הדלק המימני ג'נסל צנחה בשיעור של 6.64% למחיר של 1,111 אג' למניה, לאחר שאמול ביצעה הנפקה פרטית של אופציות לעובדים; סלקום ירדה בשיעור של 4.53% למחיר של 1,370 אג' לאחר שהמנכ"ל הפורש, אבי גבאי, רכש את המתחרה פרטנר; חברת הביומד בונוס גרופ, שהציגה אתמול תוצאות מוצלחות לטיפול ניסיוני נגד קורונה, רשמה ירידה בשיעור של 3.75% למחיר של 125.9 אג'; חברת האנרגיה במתחדשת אוגווינד ירדה בשיעור של 3.54% למחיר של 5,727 אג' למניה; ונפטא, שהדו"ח הרבעוני שלה הוצג היום וכלל ירידה בכל המדדים ומעבר מרווח נקי להפסד, ירדה כתוצאה מכך בשיעור של 3.1% למחיר של 2,096 אג' למניה.
עוד ב-

הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



