מדדים ומחקרים

דירוג נטפליקס: לאן נעלמו סדרות הריאליטי?

סדרות הריאליטי שכבשו לאחרונה את הטבלה נעלמות ומפנות את המקום לדרמות ומתח, כאשר "אוזרק" מובילה השבוע בענק
נטפליקס (צילום pixabay)
חצי העונה החדשה של "אוזרק" ממשיכה גם השבוע לשלוט ביד רמה על צמרת הסדרות הנצפות בנטפליקס, גם בעולם וגם בישראל, עם יותר שעות צפייה מ-3 הסדרות הבאות ברשימה יחד – 102 מיליון שעות; במקום השני, גם בישראל וגם בעולם, נמצא המותחן הקולומביאני "הלב המסומן" עם כ-48.5 מיליון שעות צפייה; סדרת המד"ב-מתח הספרדית החדשה "ברוכים הבאים לעדן" מדורגת במקום השלישי בעולם אך רק החמישי בישראל, עם נתון של מעט פחות מ-26 מיליון שעות צפייה; ועונה 7 של "גרייס ופרנקי" נמצאת בעולם במקום הרביעי עם 23 מיליון שעות צפייה. כאמור, מקומות 2-4 יחד מגיעים בקושי למספר שהשיגה "אוזרק" – 97.5 מיליון דולר.
העונה השנייה של הדרמה התקופתית "ברידג'רטון" מדורגת חמישית בעולם ורביעית בישראל; במקום השישי בעולם הסדרה הקוריאנית "הצעה עסקית", שבישראל כבר מזמן אינה בעשירייה; עונה 5 של הריאליטי "מסמנים את סאנסט" היא הפליטה היחידה של הז'אנר הזה השבוע, עם המקום השביעי בעולם; המיני-סדרה "אנטומיה של שערורייה" ממשיכה להצליח בישראל יותר מאשר בעולם, עם מקום שלישי כאן לעומת שמיני שם; רומן הנעורים הלהט"בי "עוצר נשימה" במקום התשיעי בעולם; ו"אפקט הקץ'-אפ" מביא את העונה הראשונה של "אוזרק" למקום העשירי בעולם והשביעי בישראל.
הסדרות שמופיעות בטבלה הישראלית ואינן נוכחות בעולמית הן "ארנב סמוראי: עלילות אוסאגי" במקום השישי; "חקירות חייתיות" במקום השמיני; עונה 9 של "הרשימה השחורה" במקום התשיעי; והשעשועון החדש "אמת או שקר" במקום העשירי כאן, ו-13 בלבד בעולם.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה