ויראלי

גרושתו של ליאור פרחי חושפת: "משהו הלך לי מהלב יחד איתו"

כרמית גרינבוים סיפרה בראיון על הקשר עם הגרוש שהלך לעולמו בטרם עת: "הייתי בשבילו הכל, גם אם הוא היה בזוגיות אחרת. קודם כל, הייתי מנהלת החשבונות שלו. מעבר לזה, הוא תמיד היה מספר לי ומשתף אותי בהכל. הייתי אשת הסוד שלו ותמיד דאגתי לו, היה לנו קשר כל כך עמוק. משהו הלך לי מהלב יחד איתו".
מערכת ice |  3
ליאור פרחי (צילום ויקיפדיה/ סטודיו דן לב)
לפי קצת יותר מחודש, שורה קשה וכואבת נחתה לא רק על עולם התרבות בישראל, כאשר הזמר ליאור פרחי, מבכירי המוזיקה הים תיכונית בארץ, נפטר בגיל 53 לאחר שלקה בדום לב, גם על עיר מגוריו רעננה וגם על אנשים שאפילו פחות בקשר עמו. כמובן שגם על משפחתו ואפילו על גרושתו.
כרמית גרינבוים סיפרה בראיון למאקו: "הייתי בשבילו הכל, גם אם הוא היה בזוגיות אחרת. קודם כל, הייתי מנהלת החשבונות שלו. מעבר לזה, הוא תמיד היה מספר לי ומשתף אותי בהכל. הייתי אשת הסוד שלו ותמיד דאגתי לו, היה לנו קשר כל כך עמוק. משהו הלך לי מהלב יחד איתו".

היא גם סיפרה: "הגיעה פסיכולוגית של בית הספר ושל העירייה, ואיתה סיפרתי להם הכל מההתחלה, את כל השלבים – שהוא לא הרגיש טוב, הלך לישון ובסוף מת. זה היה קשה, אבל סיפרתי את זה כמו שצריך כי ידעתי שהשיחה הזאת תהיה הכי חשובה, מה שילך איתם קדימה ולא משנה באיזה גיל". 
למי ששכח, בראיון לא פשוט ל"7 לילות" סיפר מה הביא לדעיכה שלו, עוד בשנת 2012, כאשר הוא הסתכסך עם רביב בן מנחם, מי שהיה הקלידן שלו ואחד ממחבריו הטובים, זאת בשל דרישתו להכנס במעמד של שותף ל'הפרויקט של רביבו'.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    יפיייפיה
    יפיייפיה 05/2024/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הייי מה שגרם למווות של ליאור פרחי זה משה דץ,משה דץ גם רצח חיייל בבסיס בדרום צוקי עובדה
    סגור
  • 2.
    חבל עליו
    הרצל 04/2024/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זמר בחסד עליון. יהי זכרו ברוך
    סגור
  • 1.
    מעניין
    נורית 04/2024/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לאחרונה הרבה נפטרים מדום לב לייסטאר יש כנראה סיבה ומודעים לה שזה כנראה מהחיסונים בטוחחח
    סגור