ויראלי

מגישת חדשות 12 מתפוצצת: "מחזיקה עצמי לא לעשות שיימינג לנשים עלובות"

מיכל פעילן הביעה תמיכה מלאה במתלוננות, וקראה לעוקביה לחזק אותן. "הבושה היא לא שלהן. הן לא אשמות", היא כתבה, תוך הדגשת המסר החשוב כי קורבנות פגיעה מינית אינם נושאים באשם
מערכת ice |  1
קשת 12 (צילום מסך חדשות 12)
הכעס של מיכל פעילן לא נפסק.  פרשת "משחקי חברה" עם אייל גולן זכתה לסיקור נרחב מחדש בעקבות הריאיון של המתלוננת טאיסיה זמולוצקי. העיתונאית מחדשות 12 חשפה תמלילים מחדר החקירות שחשפו פרטים מרעישים, ועוררו סערה תקשורתית ותגובות סוערות ברשתות החברתיות.
על אף חומרת העדויות, נמצאו גולשים שבחרו להגן על הזמר ולתקוף את המתלוננות. תגובה זו הובילה את פעילן לצאת בסטורי חריף ונוקב, שבו היא מתחה ביקורת על התנהלות הגולשים ו"תרבות האונס" החברתית. "אני מחזיקה את עצמי לא לעשות פה מצעד שיימינג לנשים עלובות", כתבה, תוך שהיא מדגישה את חומרת המצב.

פעילן הביעה תמיכה מלאה במתלוננות, וקראה לעוקביה לחזק אותן. "בכל מקרה אני מבקשת כאן מכם עוקבים יקרים, להכנס ולכתוב רק מילים טובות. לא להגיב. זה קשה, אבל אין צורך".
היא המשיכה: "רק להכנס לריל הזה ולכתוב מילים טובות לטאיסיה ולבחורות צעירות אחרות שעוברות התמודדות עם פגיעה מינית, שידעו שהבושה היא לא שלהן. הן לא אשמות. ויקח זמן עד שכל הציבור יעבור תהליך של התפחות מחשבתית, אבל אתן לא אשמות".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מי שמך לשפוט מה היה?
    עודד יערי 02/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עוד טיפשה..עצם העובדה דטאיסה הלכה אליו ולא הוא אליה..הלכה לגבר מזדקן .מה היא ציפתה?גועל נפש מהנשים המתחסדות והצבועות
    סגור