ויראלי
מגישת הטלוויזיה לשעבר עברה שוד והותקפה: ''המסתננים שאת אוהבת''
אורלי וילנאי העלתה פוסט בפייסבוק שלה: ''אז גנבו לי את האופניים החשמליים המתקפלים בשישי בצהרים, לאחר שהיו קשורים לספסל ליד תיאטרון הבימה'' העוקבים שלה לא ריחמו
אורלי וילנאי וגיא מרוז, צמד מגישי הטלוויזיה, שגרים כבר שנים בשכונת בבלי בתל אביב לא זכו לסימפטיה בעקבות אירוע לא נעים שעברו עם גניבה של אופניים חשמליות. הסיבה? התמיכה העקבית של הזוג במסתננים לארץ שכנראה עומדים מאחורי הגניבה.
וילנאי העלתה פוסט בפייסבוק שלה: ''אז גנבו לי את האופניים החשמליים המתקפלים בשישי בצהרים, לאחר שהיו קשורים לספסל ליד תיאטרון הבימה [בזמן ההצגה של גיא]. אישה חביבה בספסל ליד אמרה ש׳הרגע מישהו נסע עם האופניים מכאן, הוא שיחק עם המנעול׳, חשבה שהם שלו, ׳אבל ממש הרגע נסע עליהם לרחוב תרס״ט׳ וגם נתנה תיאור שלו. צלצלתי למשטרה. ענו מהר ואמרו ששולחים אליי ניידת. אמרתי שלא צריך, שעדיף הניידת תחפש את הגנב על האופניים שהרגע יצא מפה, אבל הם התעקשו. חלפו עשר דקות ודממה, צלצלתי למשטרה אמרו ״מה את רוצה? הרגע צלצלת, הניידת בדרך״.
עוד הוסיפה המגישה לשעבר: ''אמרתי שוב שאולי לא כדאי ושיש מצלמות אבטחה ושנחפש יחד. התעקשו. אחרי חצי שעה הגיעה ניידת. השוטר החביב כתב וכתב באייפד ואז אמר שאין לו מה לעשות, אם אני רוצה שיוציאו את המצלמות אני צריכה להגיע להגיש תלונה בתחנה, אמרתי ש׳למה תחנה עכשיו׳? אמר שאפשר גם מקוון. בינתיים גיא חיפש של מי המצלמות, התברר שעיריית תל אביב. פורים, שישי, אין עם מי לדבר. הגשתי תלונה מקוונת בשישי. צלצלתי היום לשאול מה קורה. ב- 100 אמרו לצלצל ל 110 ושם אמרו שהם לא יכולים להעלות את הפרטים שלי ושאצלצל למוקד הטיפול בלקוחות של המשטרה, [יש דבר כזה]. שם לא עונים, בכלל! אני יודעת שיש צרות הרבה הרבה יותר גדולות ושהכל פרופורציות בחיים. אבל מישהו מכיר אופניים יד 2 למכירה, או שוטר, או גנב? אורלי''.
בין היתר היא ספגה תגובות קשות: ''בטוח המסתננים שאת אוהבת גנבו לך ..חפשי בדרום תל אביב בהצלחה''. וגם: ''סוף סוף הרגשת מה תושבי דרום תל אביב עוברים שנים על ידי המסתננים גניבה אלימות הטרדות מיניות אונס לכלוך אנטישמיות על ידי ילדי המסתננים שאומרים למה היטלר לא לקח אותכם אולי סוף סוף יכנס לראש שלך שכל ותביני שהמלחמה שלך בשביל המסתננים מיותרת''.
כזכור לאחרונה השניים העלו מודעה בה נכתב: "מחפשים בדחיפות דיירים שיכנסו לדירה שלנו בבבלי - אנחנו עוברים משם, מדובר על חצי שנה עם אופציה ליותר". העוקבים כמובן לעגו להם על ההבטחות לעזוב את הארץ אם איתמר בן גביר ישמש כשר, דבר שעליו בהמשך התחרטו וטענו כי לא יעזבו בשל כך.
הנכס בו התגוררו במשך 9 שנים יפרד מהם לתקופה הקרובה: "שלום חברות וחברים, אנחנו עוזבים את המקום הנפלא הזה. כל המתחם המקסים הזה, שאנחנו קוראים לו 'הקיבוץ במרכז בבלי', הולך לתמ"א. יבנו פה מגדלים יפים וגבוהים, ואנחנו פה על ארגזים כבר כמה ימים".
הוא המשיך וכתב: "שמחים נורא בשובם של החטופים, אבל על ארגזים. לא פשוט לעבור דירה, אנחנו גם הולכים לעבור פעמיים כי הדירה שלנו בתמ"א והדירה שאנחנו עוברים אליה הולכת גם לתמ"א. שאלה יהיו הצרות שלנו. אז להתראות קיבוץ בבלי, היה כיף גדול. עד הפעם הבאה".
רק לפני כשנה, זכו השניים בתביעה שהתנהלה בבית המשפט השלום בתל אביב ויקבלו פיצויים של 47,500 שקל מעופרה ענקרי, כולל שכר טרחה לעורך דין, זאת לאחר שטענה כי השניים "גנבו ילד כהה עור", במה שמהווה על ידי השופטים לשון הרע. כך פורסם ב"ישראל היום".
עוד ב-
צמד העיתונאים, שהגישו תוכנית בוקר משותפת, שימשו כמשפחת אומנה עבור ילד לאם מאריתריאה, שנמצא אצלם כבר 9 שנים. השניים הגישו תביעה נגד ענקי, פעילה חברתית, אחרי שזו כתבה עליהם פוסט בעמוד הפייסבוק שלה, בעקבותיו הם הגישו את התביעה בנושא לשון הרע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.שיבדקו אם הגנב ימני ביביסט (ל"ת)ממוצא מרוקאי 03/2025/17הגב לתגובה זו0 1סגור
-
2.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 03/2025/17הגב לתגובה זו0 0חחחחחחחחחסגור
-
1.זוג מגעיל אבל הכי מגעיל (ל"ת)רחל 03/2025/17הגב לתגובה זו1 0סגור



