ויראלי

נינט טייב בדרך לצעד גדול בקריירה: ''אמא פול טיים ג׳וב''

באינסטגרם שלה שיתפה הכוכבת על הצעד הבא בקריירה: ''מצאתי לי רגע, בתוך כל החול והמועד, לתת לעצמי תזכורת שאני גם בעצם אישה עם קריירה ענפה :) אמא פול טיים ג׳וב- מוסיקאית עובדת פול טיימ ג׳וב''.
מערכת ice |  6
נינט טייב (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג)
לאחר שהזמרת נינט טייב נפרדה השבוע מהגיטרה ומכנסי העור לטובת לוק נוח יותר של אימא מלווה כשהגיעה עם בתה אמיליה בת ה-10 וחברותיה למופע הענק של נועה קירל בפארק הירקון, כעת היא שוב מכינה את הבגדים לקראת המופע הבא שלה.
באינסטגרם שלה שיתפה הכוכבת: ''מצאתי לי רגע, בתוך כל החול והמועד, לתת לעצמי תזכורת שאני גם בעצם אישה עם קריירה ענפה :) אמא פול טיימ ג׳וב- מוסיקאית עובדת פול טיימ ג׳וב''.

היא המשיכה וסיפרה בהתרגשות לקראת ההופעה המתקרבת: ''זה אכן מורכב אבל סופר אפשרי! הזדמנות מדהימה להודות על כל המתנות בחיי, ויש הרבה ברוך השם.  יש לנו ברבי ב14.5, מי בא הרמות?''.
כזכור ביום שלישי האחרון טייב שלא הסתפקה אגב רק בלהסיע את הילדות הוכיחה שהיא מכירה את המילים והתנועות של כוכבת הפופ ולא מתביישת להציג אותם בפומבי. מי שדווקא כן ניסו להסתיר את הזמרת הן אמיליה וחברותיה שלא רצו כנראה שתשומת הלב תופנה לטייב במקום לבמה (בפעם הבאה אולי כדאי פשוט לשקול לארח את טייב): "אמיליה, רומי ודניאל קראו לי רינת כל הדרך להופעה כי הם חשבו שככה אף אחד לא יזהה אותי. הם טעו", הבהירה טייב בעודה מתועדת שרה ורוקדת ללהיט "משקפיים" של קירל לצד הבנות הצעירות ונהנית לכאורה מכל רגע.
 
מתוך חשבון האינסטגרם של נינט טייב n.tayeb@
כזכור, קירל כבשה אמש את פארק הירקון בפעם הרביעית בקריירה. על הבמה היא אירחה את צמד הראפרים נס וסטילה וכן את מאיה בוסקילה, אושר כהן וכוכב "כמעט מלאכים" גאסטון דלמאו.
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    שחיתות
    דני 04/2025/20
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מה היעוד לעשות פרסומות . למי את תורמת ומה
    סגור
  • 5.
    בוזבזה עשר שנים בניכר. היתה שם כלום ושום דבר.
    ענת 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    2 1
    חבל שלא נישארה בארץ. אנשים כבר התקדמו ויש זמרים חדשים. ואלה בגילה כבר עם קריירה עניפה. מקווה בשבילה שתתקדם.
    סגור
  • 4.
    נינט דומה לטאיסיה
    אורח 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 2
    נינט טייב דומה קופי לטאיסיה שהתלוננה על אייל גולן
    סגור
  • 3.
    טייב זמרת ברמה של ועדת קישוט כיתה ד (ל"ת)
    ע,כב%-באזקאזקסטגי,ג 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    3 3
    סגור
  • 2.
    מהממת. מוכשרת (ל"ת)
    דנה 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 1.
    נינט , את נראת כבר סתם מרוקנית זקנה, לכאורה (ל"ת)
    האשכנזי 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 3
    סגור