ויראלי

קורין גדעון משתפת בכאב על האובדן: "הזמן לא מרפא"

מגישת קשת 12 לשעבר והמשפיענית קורין גדעון משתפת על הקרוב אליה שאיבדה: "הזמן לא מרפא, הוא רק תזכורת כואבת למה שיכול היה להיות" ומה עוד חשפה?
מערכת ice | 
קורין גדעון (צילום מסך מאינסטגרם corringideon)
מגישת קשת 12 לשעבר והמשפיענית קורין גדעון שיתפה היום (רביעי) בסטורי בעמוד האינסטגרם שלה, על איבוד אחיו של החבר שהיה קרוב אליה מימי בית הספר בו למדה. בביקור בקברו של עמית אסולין הי"ד שנפל בקרב בלבנון בתאריך 25.6.1998, היא חשפה את תחושותיה ביום הקשה במדינה. 
כך כתבה גדעון בסטורי, שחשפה את הקשר שלה לאסולין: "חן, האח הקטן של עמית למד איתי בכיתה, אני זוכרת אותנו כילדים בבית ספר ביום הזיכרון. חן, מספר על אחיו הגדול
שהיה מבוגר מאיתנו ב־15 שנה, ואנחנו היום כבר הרבה יותר גדולים ממנו. הזמן לא מרפא, הוא רק תזכורת כואבת למה שיכול היה להיות".

קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם של @corringideon
כזכור, רק אתמול, רגע לפני יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, גדעון שיתפה את התחושות בנוגע לחטופים שעדיין לא כאן. בסטורי שצילמה מחלון רכבה, תיעדה שלט עליו מתנוססים פניהם של ילדים עזתים שנפגעו בזמן מלחמת חרבות ברזל. על גבי התמונות הוסיפו את הכיתוב: "18,000 ילדים מתו בהפצצות בעזה. מסרבים למלחמה". קורין הזדעזעה ואמרה בסרטון: "תגידו זה אמיתי שזה השלט שאני רואה? מה זה הביזיון הזה. השלט היחיד שצריך להיות תלוי זה 59 חטופים שלנו שעוד שם.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה