ויראלי
שניר בורגיל על אחותו ספיר: "כל החיים היא בפשיטות רגל"
לאחר הסולחה המרגשת, שניר וספיר בורגיל טסו יחד לחופשה מפנקת ברודוס שביוון. בסטורי שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, סיפרה ספיר בורגיל: "זו הטיסה הראשונה שלנו, אני ממש מתרגשת"

כוכבי תוכנית הטלוויזיה "האח הגדול" שניר וספיר בורגיל, אשר חוו משבר ביחסים והצליחו להתגבר על המחלוקות ביניהם ובימים אלו מנהלים מערכת יחסים בריאה ותקינה של אח ואחות, הפתיעו כהוגן את המעריצים ברשתות החברתיות.
"אנחנו טסים לרודוס, אמאל'ה תראו איזו נבחרת", הכריזה ספיר בורגיל בסטורי שהעלתה לרשת החברתית. כוכבת הריאליטי סיפרה כי מי שהצטרף לטיול שארגנה ביוון הם בעלה אברהם אקלום, הידוען ליאל קוצרי ואף אחיה שניר בורגיל. "אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אני טסה עם אחי. קודם כל, זו טיסה ראשונה שלנו, אני ממש מתרגשת", סיפרה כוכבת "האח הגדול" לעוקביה.
קוצרי, שהופתע מהווידוי של בורגיל, ביקש לדעת מדוע השניים לא בילו יחדיו בחופשה מפנקת בחו"ל. בתגובה לכך, ציין שניר בורגיל בשעשוע: "כל החיים היא בפשיטות (פשיטות רגל)".
קוצרי, שהופתע מהווידוי של בורגיל, ביקש לדעת מדוע השניים לא בילו יחדיו בחופשה מפנקת בחו"ל. בתגובה לכך, ציין שניר בורגיל בשעשוע: "כל החיים היא בפשיטות (פשיטות רגל)".
כזכור, בחודש ינואר האחרון חשפה כוכבת הריאליטי כי הליך פשיטת הרגל בו הייתה מצויה במשך שבע שנים הסתיים. בסטורי שפרסמה בחשבון האינסטגרם, שיתפה את עוקביה באינסטגרם בתחושותיה: "סיימתי עם הפשיטת הרגל המחורבנת הזאת. אני בעננים, לא האמנתי שהיום הזה יגיע".
לדבריה, אותו אירוע חריג החל כאשר היא ניהלה עסק בתחום התקשורת. בעקבות שינויים רגולטוריים, ספיר בורגיל נקלעה לחובות של כ-200 אלף שקל. על כך, אמרה בורגיל: "אני לוקחת אחריות מלאה, שילמתי עד השקל האחרון".
כידוע, האחים כיכבו בתוכנית הטלוויזיה "האח הגדול", שם שניר בורגיל הכיר את גרושתו שי לי עפרי. בימים אלו, מקפיד שניר בורגיל לשתף את עוקביו ברשת החברתית אינסטגרם באתגרים שהוא חווה לאחר הגירושים מבת הזוג לשעבר ובמאבק שלו על משמורת הילד המשותף אלארי.
עוד ב-
השבוע בישר כוכב הריאליטי לעוקביו באינסטגרם כי הוא צפוי להיכנס לדירתו החדשה אשר עברה שיפוץ בשבועות האחרונים. בפוסט שפרסם, בורגיל ציין בשעשוע מדוע חל עיכוב בכניסתו לדירה החדשה: "אחותי (ספיר בורגיל) ואברהם (בעלה) טסו להם לתאילנד עשו חיים ונהנו. אין לי בעיה עם זה, לא מקנא בכלל". עוד כתב שניר בורגיל: "עדי וירון חזרו וטסים גם למיאמי ולאס אנג'לס ואני בכלל אל מקנא כי ממש כיף לי להישאר בארץ. מפה לשם, השבוע אני נכנס לבית אז תאחלו לי בהצלחה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה