ויראלי

מגישת חדשות 12 ובן זוגה חוגגים: "הכוכבות של החג"

כתבת חדשות 12 והמגישה אדוה דדון בילתה עם בן הזוג בתהלוכת שבועות של אחד מהקיבוצים המרכזיים בישראל: "נושאים תפילה"
מערכת ice | 
אדוה דדון (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל, מסך קשת 12)
מגישת חדשות 12 אדוה דדון ובן זוגה השחקן ידין גלמן חגגו את חג השבועות יחד בקיבוץ שפיים.
בסדרת סטוריז שפרסמה אדוה דדון, היא שיתפה כי השניים צפו באירוע של הקיבוץ ובריקודי החג על הבמה, וגם נשאו תפילה לשלומם וחזרתם של כל החטופים לישראל. 
באירוע השתתפה גם כוכבת קשת 12 ושופטת מאסטר שף מיכל אנסקי, שהציגה את עוגות הגבינה שהן "הכוכבות של החג" הזה.



(מתוך חשבון האינסטגרם של אדוה דדון)
לאחרונה דדון נסעה למנהטן עם בן הזוג ידין גלמן ובנם המשותף, יונתן לביא, ושיתפה את העוקבים בנופים המדהימים של העיר המפורסמת ביותר בעולם. במהלך החופשה תיעדה גם את בנה ובן זוגה וכתבה: "הגברים המועדפים עליי בעיר".
חלק מהטיול היה גם למטרות עסקיות, ובעקבותיו פורסם כי ידין גלמן סגר חוזה לסרט שיספר את סיפורו האישי, כאשר מי ששותפה להפקת הסרט היא לא אחרת מאשר הקומיקאית היהודייה איימי שומר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה