ויראלי

השחקנית האהובה מחלצת את בנותיה מהריסות הבית: ''הכל נפל''

השחקנית אסנת פישמן, שבנותיה שרדו פגיעה ישירה של טיל איראני בבניין בו הן גרות גם מתמודדת עם התוצאה: "הן יפונו אליי עד שישקמו את הבית שלהן. יצרתי איתן קשר והן היו בהיסטריה. לא ידעתי אם זו פגיעה ישירה, בסוף גילינו שכן"
מערכת ice |  1
שחקנית-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
היום הרביעי מאז פרוץ המערכה עם איראן נפתח במטח לילי קטלני של טילים איראנים לישראל ועם תוצאה קשה: 8 בני אדם נרצחו במטח הלילי (בין ראשון לשני) לישראל בצפון הארץ ומרכזה. אבל האסונות מגיעים גם לסלבס הכי מוכרים בישראל.
מתברר כי השחקנית אסנת פישמן, שבנותיה שרדו פגיעה ישירה של טיל איראני בבניין בו הן גרות גם מתמודדת עם התוצאה והיא אמרה ל'חדשות הבוקר' של קשת 12: "הן יפונו אליי עד שישקמו את הבית שלהן. יצרתי איתן קשר והן היו בהיסטריה. לא ידעתי אם זו פגיעה ישירה, בסוף גילינו שכן".

בתה סיפרה על רגעי החרדה: "הכל נפל, היינו בממ"ד 40 דקות וזה היה מלחיץ מאוד. פתחנו את הדלת וראינו שהכל הרוס כמו שחשבנו, הכוחות היו בחוץ. צעקנו להם והם הוציאו אותנו מהחלון תוך כדי שריפות. הבית לא ניזוק לגמרי אבל כמעט הכל".
היא גם אמרה: "לא, עוד מעט ייתנו אבל נתנו לנו לקחת מה שחשוב, אני לקחתי טלפון ואייפד אבל אקח גם בגדים ודברים בסיסיים, כמו כל נערה. כל הזמן הייתי הולכת לממ"ד, אבל עדיין לא חשבתי שזה יקרה לי. מאוד פחדתי באותם הרגעים, חשבתי שזהו, נכנס עשן וזה היה מלחיץ. היה בום מטורף, וחשבתי שזה היה קרוב, אבל מיד עפו רסיסים והחלונות".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    שחקנית אהובה
    מקס הזועם 06/2025/16
    הגב לתגובה זו
    2 0
    תהיי חזקה. אוהבים אותך
    סגור