ויראלי

מגיש הטלוויזיה המפורסם חושף: "אני ישן באוהל"

מגיש הטלוויזיה, השחקן והמעצב, מושיק גלאמין, אימץ לאחרונה את סגנון החיים המינימליסטי במסגרתו נפטר ממרבית חפציו, עזב את ביתו ויצא לחפש את עצמו בעולם כנווד חסר כל (מלבד כסף). מה הביא אותו לאוהל מלא נמלים באלבניה?

מערכת ice | 
אוהל (צילום shutterstock)
המסע שהחל לפני כחודשיים ומתועד ביוטיוב תחת הכותרת LESS IS MORE, מציג את מגיש הטלוויזיה בן ה-45 לאחר שאיגד את כל חפציו לשתי מזוודות והפך להומלס שמסתובב בין דירות של חברים ומדינות שונות.
גלאמין, שעד לא מזמן כיכב במחזמר "פרסיליה מלכת המדבר" בהבימה, שיתף אמש את עוקביו כי הגיע לאלבניה: "אחרי שיטוטים בלתי פוסקים ראיתי נקודה על המפה שנראתה לי כמו חלום", תיאר השחקן. "כשהגעתי לשם הבנתי שמצאתי אחלה מקום, אמממה, אין כאן מלון. יש כאן דרך עפר תלולה שמקשה על כל החוויה של להגיע לכאן ועדיין, זה המקום הכי יפה ושווה שהייתי בו מתחילת הטיול ואולי מהמקומות השווים שהייתי בהם בעולם".

מתוך חשבון האינסטגרם של moshikgalamin@
הכוכב, שנאלץ לחשוב על דרכים יצירתיות כדי ללון במקום הקסום, המשיך וסיפר: "כבר שלושה לילות שאני ישן באוהל שאין בו כלום חוץ ממנורה, שקט, חשמל ונמלים. ואני כל כך מאושר ומרגיש על גג העולם".
מקום האירוח הצנוע, למי שתהה, כולל מקלחת ושירותים המשותפים ל-6 אוהלים שונים אך לא זול כל כך: "למקום הקסום הזה לא תצליחו להגיע לבד", סיפר גלאמין לעוקביו, "הוא הכי מבודד, הכי שקט, הכי אינטימי ונותן כבוד לטבע. ב-100 יורו תקבלו אוהל, ארוחת בוקר פינוקים של פירות, אלכוהול ויחס חם של בית".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה