ויראלי
כוכבי האח הגדול שבורים מהבשורה המרה: ''נוח על משכבך בשלום''
כוכבי העונה ה-12 של הריאליטי ברשת 13 ספדו לקאזם חליליה. הזוכה טליה עובדיה, סיפרה בעצב: "אין לי מילים, רק מלא דמעות. הבנאדם עם הלב הכי גדול''. גם אליאב טעטי וליאל קוצ'רי הגיבו
העונה ה-12 של האח הגדול איבדה את הכוכב אולי הזכור ביותר ממנה. החברים של קאזם חליליה הזדעזעו הבוקר (שני) לשמוע כי מצא את מותו באופן טרגי בגיל 32 בלבד בתאונת דרכים קשה.
חברתו הטובה והזוכה הגדולה במיליון שקלים באותה העונה טליה עובדיה, סיפרה בעצב: "אין לי מילים, רק מלא דמעות. הבנאדם עם הלב הכי גדול, עם רגישות וחמלה שאני באמת מאחלת לכולם, ועם אהבת ישראל טהורה שאין כמותה. אתה משהו מיוחד במינו קאזם, לא פגשתי כמוך וכנראה שגם לא אפגוש בחיים. אתה בלב שלי לתמיד, אוהבת לנצח''.
גם לדיאן שוורץ היה קשה לקבל את הבשורה: "קמתי לבוקר עם חדשות מזעזעות. קאזם חייאתי, מהרגע שיצאנו מהחוויה המטורפת שעברנו יחד תמיד דאגת בכל אבן דרך שלי, לעצור ולומר לי מילה טובה. או יותר נכון הקלטה באורך של שלוש דקות, בדיוק כמו שאתה אוהב. כל קמפיין, כל הישג וכל נקודה בדרך, תמיד היית שם להרים ולהתעדכן. באיזו מציאות מטורפת אנחנו חיים. נוח על משכבך בשלום חבר".
עוד ב-
אליאב טעטי גם כתב בצער: "לא לכל אחד יש תכונה שיודעת לשמח אנשים, ואתה?! דבר אחד אני תמיד אזכור לך, לא משנה מתי הסתכלתי עליך, חייכתי, צחקתי, שמחתי. תמיד ידעתי שאם לרגע אני מצוברח, קאזם יגרום לי לצחוק. אז תודה על הכל ובעיקר על זה". חברו ליאל קוצרי שלא מהעונה הזו ספד: "קאזם האהוב, תמיד עם חיוך. אדם טוב, עם נשמה ענקית. נשרף לי הלב עליך, עכשיו תנוח".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



