ויראלי
הזמר מוקי: "הפכתי לאדם מאמין, מניח תפילין והולך לבית כנסת"
מי שהיה סמל של חילוניות שובבה ובועטת, הפך מאז השבעה באוקטובר ל"סופר-יהודי" כהגדרתו שמתעקש להתחבר לשורשים ומתקרב לדת: "השביעי החזיר אותי הביתה", הוא מודה
הזמר שביקש מאלוהים "רק אל תיתן לי לשכוח" אכן קיבל תזכורת כואבת ליהדותו בשבעה באוקטובר – האירוע שגרם לו לשינוי קיצוני באורחות חייו וחיבר אותו לדבריו חזרה לשורשים.
מוקי, ובשמו המלא, דני ניב, נשאר אולי בתודעה הצעיר השובב משב"ק ס' ששר על "כיבושים" מיניים ושימוש בסמים, אבל ממרומי גיל 50 מה שמעסיק אותו כעת הוא ההתקרבות ליהדות והמאבק על המדינה שנלחמת על חייה.
"(אני) הולך בשבת לבית הכנסת, נח בשבת, מקיים חלק מהמצוות, קורא, לומד", סיפר הזמר בראיון למגזין סוף השבוע של מאקו והתייחס לאסון הלאומי שגרם לו לשינוי: "השביעי החזיר אותי הביתה. רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי. אני עוד יותר גאה במי שאני ומה שאני, ובעם שלי ובשורשים שלי ובמקום שלי ובאדמה שלי. והמקום הזה, זה המקום שלנו ואנחנו נלחמים עליו. זה לא מוטל בספק בכלל".
הזמר שכתב באחד מלהיטיו הגדולים "כולם מדברים על שלום", התייחס בראיון גם להתפכחות הפוליטית שלו באשר לדו קיום עם אויבנו: "ב-7 באוקטובר התפוצצה האשליה שיכול להיות שלום, שאנחנו בסכסוך על אדמה, שיש צד שני שאפשר יהיה לדבר איתו. אני הרבה שנים האמנתי בתהליך השלום, אבל זה פשוט עיוורון מוחלט מבחינתי. אנחנו מתמודדים מול הרוע המוחלט".
עוד ב-
כזכור, אמש, התייחס מוקי ברשתות החברתיות גם למותו של פעיל הימין האמריקאי, צ'רלי קירק, והתבטא בחריפות נגד אולטרה ליברלים המשתפים לדבריו פעולה עם הטירוף האיסלמיסטי: "השמאל המערבי של ימינו מאמץ סממנים נאצים ופאשיסטים. קירק היה סמל למאבק על חופש הדיבור, וערכים שאנחנו נוטים לשכוח היום. של משפחה, של כבוד הדדי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.הזמר מוקיפופר מאיר כאנה צדיק 09/2025/13הגב לתגובה זו0 1הזמר מוקי אתא בדל אטובה דרך תורת עם ישראל ומיתקרב לאבא שה בשמים זואו האמת אתורה תמיד תנצח את כול אפיגועים אנטי יהדות הם יפסידו הזמר מיקי דולחן שבת אים אמישפחה ליאיות בבית בשבת אים אמידפחה יש זמן ליהלדים יש זמן ליאיות אים אישהסגור
-
2.מלחמת דת גיהאדא.א 09/2025/12הגב לתגובה זו0 0המלחמה שלנו איתם היא מלחמת דת זאת לא מלחמה על אדמה זה שקר זאת מלחמת דת ואבוהה ולא רק פה זה יקרה זה יקרה בכל העולם כל העולם יימטרף להילחם באיסלאם כמו שנלחמו בהיטלר לא תיהיה ברירה יש להם חצי גלובוס והם רוצים הכל לכפות עלינו את הדת ההרסנית והאלימה שלהם תתפקחו ותבינו זאת מלחמת דת גיהאדסגור
-
1.היה עדיףמיקי 09/2025/12הגב לתגובה זו0 0לפני הנחת תפילין והליכה לבית כנסת ,עדיף לא לבגוד באישתך,עדיף להתנדב למילואים כן גם בגילךסגור



