ויראלי
דני אבדיה בדרמה: המאמן שלו נעצר ב-FBI: זו הסיבה
דני אבדיה בדרמה: המאמן שלו ב-NBA צ'ונסי בילאפס, נעצר ב-FBI: אלו כל הפרטים המסקרנים על הדרמה בכדורסל הבינלאומי
דני אבדיה בדרמה: המאמן שלו ב-NBA צ'ונסי בילאפס, נעצר על ידי ה-FBI, בחשד למעורבות בהימורים לא חוקיים. זאת, על פי דיווח שפורסם היום (חמישי), כאשר מאמן פורטלנד טרייל בלייזרס, כוכב העבר צ’ונסי בילאפס, נעצר על ידי סוכני ה-FBI בחשד למעורבות בעבירות פליליות חמורות, בעניין מעורבות בהימורים לא חוקיים בספורט, כמו כן בהימורי פוקר.
על פי דיווחים, המוערבות בפרשת ההימורים התרחשה בשנת 2023, כאשר טרי רוזיר שיחק עדיין ב"שארלוט הורנטס". מוקדם יותר נודע כי יחד עם ג'ונטיי פורטר ניסו לכאורה השניים להשפיע על משחק NBA, והונח כי הימרו בסכומים משמעותיים על אותו משחק. חקירה זו, חלק מחקירה פדרלית רחבה יותר, שכבר הפלילה את פורטר; צפו בדיווח הבינלאומי הראשוני על מעצר מאמנו של אבדיה.
Portland Trail Blazers coach Chauncey Billups has been arrested by the FBI for alleged illegal gambling, sources tell ESPN.
— Shams Charania (@ShamsCharania) October 23, 2025
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



