ויראלי

אילנית לוי נגד מפגין השמאל: "זאת הטרדה מינית"

מגישת "גלית ואילנית" שיתפה דברים בוטים שאמר מפגין שמאל להדר מוכתר, מייסדת מפלגת הצעירים, שנשלחה ע"י המוחה "לתל ברוך". לוי הגיבה: "להגנה על כבודינו אין צד פוליטי"

מערכת ice |  3
אילנית לוי (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של אילנית לוי ilanitlevi_sade@)
עימות שתועד במהלך הפגנה בתל אביב בין פעיל שמאל אנונימי לפעילה הפוליטית, הדר מוכתר, מעורר סערה ברשת. מוכתר, שרצה לכנסת לפני שלוש שנים כיו"ר מפגת "צעירים בוערים", הותקפה מילולית ע"י המפגין שהשווה אותו לזונה.
"תל ברוך זה שם", הטיח המפגין במוכתר והוסיף, "זונות הולכות לשם. לא פה". מוכתר, שנראתה המומה מהדברים השיבה: "מה אמרת לי? מה אמרת לי? איך דיברת אליי? זו מילה מגעילה מה שאמרת. אתה צריך להתבייש ולהתנצל. אני אישה שמכבדת את עצמה ואתה לא צריך לדבר ככה לנשים".
המפגין, שפניו אינם גלויים בסרטון, המשיך לתקוף מקרוב את מוכתר שביקשה כי לא יגע בה: "לכי לתל ברוך".
לוי, ששיתפה את הסרטון שהעלתה מוכתר עם הכיתוב: "איפה הפמיניסטיות מהשמאל?", כתבה באינסטגרם: "להגנה על כבודינו אין צד פוליטי!!! הטרדה מינית זאת הטרדה מינית!!!".
   
כזכור, מוכתר, בת ה-24, שהשתחררה לאחרונה מ-8200 ומתכננת לרוץ בפריימריז הקרובים של הליכוד, הקימה את מפלגתה "צעירים בוערים" בגיל 19, אז הפכה לתופעת רשת שמדברת על יוקר המחיה. את הבחירות היא סיימה מתחת לאחוז החסימה.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אכן הפגיעה בכבוד נשים חוצה מגזרים
    ליאור 11/2025/06
    הגב לתגובה זו
    1 0
    העניין הוא מי מתמודד עם זה בשוטף ומי קופץ רק כשהנושא נוגע בו
    סגור
  • 2.
    זה כנראה שפיפון צעיר שבלוטות הארס שלו עוד לא הבשילו
    לוכד נחשים 11/2025/05
    הגב לתגובה זו
    2 0
    0.1 בסולם הרעל של קפלן.
    סגור
  • 1.
    אז מה היה בסוף?
    יומי 11/2025/05
    הגב לתגובה זו
    1 2
    היא נסעה לתל ברוך או לא?
    סגור