ויראלי
אחד הזמרים האהובים בישראל מספר בכאב: ''מחלה איומה ונוראית''
הזמר הוותיק אושיק לוי ששכל את ביתו לפני כמה שבועות, הוציא לאור שיר שכתבה לזכרה: "היא אמרה לי תמשיכו, תהיו שמחים"
מי שעומד מאחורי להיטי ענק ונכסי צאן ברזל, הזמר הוותיק והאהוב אושיק לוי, סוחב עימו טרגדיה קשה כאשר איבד את ביתו נועה לפני כמה שבועות לאחר מאבק ממושך במחלה קשה. בראיון לאיריס קול ב-103fm הוא דיבר על הטרגדיה והשיר לזכרה.
לוי סיפר בכאב לאיריס קול: "זה לקח שבע שנים כל הסיפור הזה. היא הייתה ילדה ממש מיוחדת, והיא ניסתה הכול בכל העולם, אבל זו מחלה איומה ונוראית. הכימו וההקרנות גומרים על הבן אדם. עברתי כמה דברים בחיי, וזה הדבר הכי קשה", סיפר האב שבור הלב. "נתתי לנועה את הקבר שלי ליד אמא שלה, היא קבורה לידה".
על בתו הוא הרחיב: "היא הייתה כזאת אופטימית: היא אמרה שהיא תנצח, וזה לקח הרבה זמן עד שלא היה מה לעשות. היינו בתקווה ובאמונה שננצח את הדבר הזה. גם כשהיא שכבה בבית החולים בשבוע האחרון היא אמרה לי: אבא, זאת רק מהמורה שבדרך. בהלוויה שלה היו אלף איש, פשוט בא לבכות".
לוי הוציא את השיר 'ילדה שלי' מחדש. "הבן שלי הזכיר לי אלבום שהקלטתי ב-2010, היא כתבה את הטקסט הזה. זה היה סיפור על אהבה ראשונה", אמר. "הפזמון שלו הוא: ילדה שלי, רק חיבור יעזור. אז זה עזר, אבל עכשיו זה כבר לא עוזר יותר".
עוד ב-
הוא מנסה להסתכל קדימה באופטימיות: "אני איש אופטימי ומלא תקווה כל חיי, ואני ממשיך כי יש לי עוד ילדים ונכדים", סיפר האב האבל. חודש עבר ומאז אני לא ישן טוב, זה יושב לי על הלב ועל הראש, על כל מקום. ביטלתי הופעות, לא בא לי להופיע, לא בא לי שום דבר. היא אמרה לי: 'אבא - תמשיכו, תהיו שמחים', זה מה שהיא אמרה לכולם. אני מנסה לעשות, אני מקליט שירים. לא בא לי לעשות, אבל אני עושה ומנסה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



