ויראלי

קרן פלס: "איך זמרת אמורה להתפרנס ככה במדינה"

הזמרת האהובה שיתפה כי מנסה להעביר את הזמן על ידי ציור, וחשפה הודעה שקיבלה מעוקב והיא לא נשארה חייבת
מערכת ice |  1
קרן פלס (צילום shutterstock, אינסטגרם/ kerenpeles)
אחת הזמרות האהובות בישראל, קרן פלס מנסה להפיג את הזמן בעיצומו של היום ה-37 של מבצע "שאגת הארי".
"הטלוויזיה דולקת על החלל, ואני החלטתי לחזור אל שולחן הציורים כי טראמפ אמר שיפתחו שערי גיהנום, אז חשבתי מה אני אצייר, מה אני אצייר. ועכשיו אני מדווחת שעזבתי את הטרולים ואני כעת בצפרדעים בחלל. הרי יש לי את העניין של, לא יודעת אם אתם כולכם יודעים שקוראים לי 'האפי פרוג' (Happy Frog). כאב ישן מהילדות שאמרו לי שאני צפרדע, שיש לי קול של צפרדע. אז זאת אני, בעצם בדמותה של אסטרונאוטית", אמרה בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה.
 
צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של קרן פלס, kerenpeles@
פלס שאלה את דעתם של העוקבים ופתחה תיבת שאלות-תשובות: "מה אתם אומרים, לצבוע את זה? או רק את ה... חשבתי לצבוע רק את הצפרדע בירוק, אולי להשאיר את זה ככה. וזהו, איפה היא תהיה? היא תהיה על ענן? לשלב... מה, מה לשלב? מה לעשות?".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של קרן פלס, kerenpeles@
בסטורי נוסף חשפה את התגובות שקיבלה, אחת מהן הייתה: "אם את מעדיפה קינדר בואנו חלב במקום מריר, זו אופציה אבל אי אפשר לסרב לקינדר". פלס לא נשארה חייבת וכתבה: "איך זמרת אמורה להתפרנס ככה במדינה, אני לא מבינה".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    חבל כל כך
    טל 04/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קרן, לצערי בחרת צד,יותר מחצי העם חושב אחרת ממך, בסביבה שבא אני גר הפסיקו לשמוע את השירים שלך אחרי הצגת השפחות. את כבר לא מייצגת את עם ישראל אלא קומץ שמאל שאבד את הדרך.
    סגור