ויראלי

אשר בן עוז וכתבת הספורט נחשפים: "הקאתי בביתו ולא סיפרתי לו"

במהלך צילומי תוכנית "חשיפה" בביתו המפואר של אשר בן עוז, אחת מאנשי הצוות חוותה רגע מביך במיוחד שהצליחה להסתיר עד היום: "אנחנו ביום צילום והוא מספר את הסיפור חיים שלו והכל מאוד מאוד רציני"
מערכת ice | 
אשר בן עוז (צילום מסך מתוך עמוד היוטיוב פודקאסטודיו ו-מדברים פתוח עם אשר בן עוז)
אשר בן עוז לא מסתיר את חייו הראוותנים, ומצהיר שהוא רוצה להיות ראש הממשלה אחרי בנימין נתניהו. כתבת "ישראל היום", ניצן פלד נחמיה סיפרה על חוויותיה בביתו של כוכב "הפוסקאס".
בסרטון שהיא העלתה מתוך נסיעתה במונית סיפרה מה היא עשתה בביתו: "עשו עליו פרק ב'חשיפה', אני הפקתי את חשיפה. בקיצור אנחנו עם חיים אתגר. דמיין לך מגדל ברמת גן קומה שלושים ומשהו".
 

כתבת הכדורגל של "ישראל היום" שהצטרפה השבוע לקבוצה סיפרה על החוויה הפחות נעימה: "טוב הפסקת צהריים לצוות, הזמנו אוכל סיני הייתה לו מסעדה כזה למטה זה היה הכי קרוב. אוכלים כולם פתאום אני מתחילה להרגיש לא טוב. עכשיו אנחנו ביום צילום והוא מספר את הסיפור חיים שלו והכל מאוד מאוד רציני. אני מקיאה את היום הזה, אתה יודע בית מפואר, זה לא נעים לי להקיא. כזה פאר".
עוד הוסיפה: "לא יכולתי כבר להחזיק. עברה איזה חצי שעה וכבר הכל עולה לי. עולה לי. בקיצור ברחתי באמצע הצילומים. יש לו חדר אירוח ופשוט לצערי באמת, כל הארוחת צהריים, כבר לא ארוחת צהריים. באמת זו הייתה הפעם שהקאתי בתוך הבית של אשר בן עוז והוא עד היום הוא לא יודע על זה. אולי הוא עכשיו ידע על זה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה