ויראלי
כלבתו של בעלי רשת המסעדות המוכרת נגנבה: "ביקש 50 אלף שקל"
כלבתו של "ביסראבק", מיתר סעדון נעלמה והגיעה למזרח ירושלים, שם הפכה לקלף מיקוח. הוא שיחזר את שיחת הכופר המבהילה, דרישת הענק של השליח וההתערבות הדרמטית של המשטרה שהובילה לסוף המפתיע
מיתר סעדון, בעל רשת המסעדות "ביסראבק" נקלע לסיטואציה בו כלבתו נעלמה ונמצאה במזרח ירושלים.
על רגעי האימה הוא סיפר בראיון במהדורת חמש בהגשתו של שרון ניסים ב-i24NEWS. "רבע מהלב שלי נלקח לתשעה ימים. מוצאי שבת אשתי מקבלת שיחת טלפון משליח של וולט ממזרח ירושלים, שהוא הולך לחפש את הכלבה", אמר סעדון והמשיך: "אז השליח מתקשר וטוען שהוא מצא את הכלבה, מבקש 50 אלף שקל".
על השיחה עם השליח אמר: "הוא אומר 'מצאתי', מגיע, הוא אומר 'מצאתי את הכלבה', שולח תמונה שלה שהיא חטופה. מהכלבה הכי יפה בעולם – לכלבה הכי מכוערת בעולם. הלב נקרע לדעת שהיא בשבי ו מתקשר לאשתי, כשאנחנו בתחנת משטרה, בווידאו מול כל השוטרים. אמרתי לכולם להוריד את המכשירים שלא ישמעו בטעות, והיא רואה אותה בתוך בווידאו. ואז הוא אומר לה בווידאו: 'תכיני לי תיק עם 50 אלף שקל, אני שולח נהג מונית, הוא אוסף את התיק, אני סופר את הכסף ואז את מקבלת את הכלבה. אין כסף – אין כלבה'. ואז הלב נשבר. מיום ראשון נותק הקשר, זהו, הוא פשוט הפסיק ליצור קשר".
עוד ב-
"ביסראבק" סיפר כי יש סוף טוב לסיפור. בזכות פעולותיה של משטרת ישראל, אותו בחור נעצר והכלבה שלו חוזרת אליו לאחר 9 ימים ללא כלל תשלום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



