ויראלי
הפאדיחה של נתניהו: האם חשבון הטלגרם שלו נפרץ?
בחשבון הטלגרם הרשמי של יו"ר האופוזיציה נתניהו עלתה הודעה שככל הנראה הייתה אמורה להיות אישית: "תן לעם להזיע קצת שיבין שקיבל ממשלת הונאה שתכליתה חיסול המדינה היהודית", האם החשבון הרשמי נפרץ או שאיש הדיגיטל עשה פאדיחה?
בחשבון הטלגרם של יו"ר האופוזיציה עלתה ידיעה שהעלתה שאלות ותהיות לגבי כוונתה, עד שבלשכתו של נתניהו נאלצו להכחיש ולהגיד שהתבצעה פריצה - האם מי שאמון על חשבון הטלגרם של נתניהו פשוט עשה טעות?
בהודעה שנשלחה בחשבון הטלגרם השמי של נתניהו, עלתה הודעה שככל הנראה הייתה מיועדת לנמען אישי ולא כהודעת תפוצה, בה נכתב כי "תן לעם להזיע קצת, שיבין שקיבל ממשלת הונאה שתכליתה חיסול המדינה היהודית".
עוד נכתב בהודעה נגד ראש הממשלה עצמו בכל הקשור לעסקה שנעשתה מול יו"ר רע"מ מנסור עבאס בכל הקשר להתיישבות הבדואים בנגב: "כבר עכשיו בנט מכר את הנגב, והבדואים כבר עכשיו מראים מי הבוס החדש של הנגב".
פרשן חדשות 12, עמית סגל, שהעלה את ההודעה שעלתה בחשבון הטלגרם הרשמי של יו"ר האופוזיציה נתניהו הוסיף כי לאחר שההודעה עלתה היא נמחקה וכי מלשכתו של יו"ר האופוזיציה נמסר כי זו ההודעה עלתה בעקבות פריצה לחשבון הרשמי של נתניהו בטלגרם.
אטילה שומפלבי מ-ynet, עקץ את הידיעה והעלה כתבה ישנה בה נתניהו עקץ את גנץ על הפריצה לנייד האישי שלו ואמר כי "אם גנץ לא יודע לשמור על הטלפון שלו, איך ישמור על המדינה?", ועל כך כתב העיתונאי: "יאפ, פרצו כנראה לטלגראם של נתניהו. לטלפון שלו. ועל זה נאמר: הארכיון is a bitch".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.האירנים פרצו לביבי? סוחטים אותו? מה הוא מסתיר?ג'ני בנץ 10/2021/10הגב לתגובה זו10 0אם ביבי לא יכול לשמור על הטלפון שלו, איך יוכל לשמור על ישראל?סגור
-
1.הבנתם את הרף המוסרי של האיש? שהעם יישרף מבחינתו...כדורי 10/2021/10הגב לתגובה זו7 0העיקר שייקבל את הג'וב שלו חזרה כמו גם כלים טובים יותר להימלט מאימת הדין. בינתיים אתה זה שמזיע: באופוזיציה, במשפט - ויותר מכל: עם המורשעת ופוסיקט. תמשיך לבלות, מותק.סגור


