ויראלי

חיים אתגר מאיים על שכן: "יש מצלמות ונתפסת על חם"

בעל כלב הותיר את הצואה של חיית המחמד שלו ממש ליד ביתו של אתגר, שכתב: "בוקר טוב למי שטייל עם הכלב שלו ליד הבית שלנו ולא ניקה אחריו. מה לעשות שיש מצלמות ונתפסת על חם?", המגיש כאמור לא הסתפק בכך והוסיף עוד שני תיעודים של האדם שעשה זאת
מערכת ice |  4
חיים אתגר (צילום פייסבוק/ המתחזים)
בהליכת הבוקר שלו, גילה היום (רביעי) מגיש קשת 12 חיים אתגר דבר מטריד מאוד. בעל כלב הותיר את הצואה של חיית המחמד שלו ממש ליד ביתו של אתגר. אין ספק שסגירת חשבונות כזו הוא מזמן לא עשה, אפילו לא ב'נוכלים' או 'יצאת צדיק'.
עם תמונה של הגלל, אתגר כתב: "בוקר טוב למי שטייל עם הכלב שלו ליד הבית שלנו ולא ניקה אחריו. מה לעשות שיש מצלמות ונתפסת על חם?", המגיש כאמור לא הסתפק בכך והוסיף עוד שני תיעודים של האדם שעשה זאת.

"זה הכלב (רק הזנב שלו - את השאר מסתיר)", כתב אתגר שבחר לכסות באימוג'ים את הכלב ואת בעליו כדי לא להגדיל את השיימינג. הוא כתב לגבי הבעלים של הכלב: "נא לנקות בפעם הבאה בבקשה תודה, וזה האדון (גם אותו הסתרתי)".
רק אמש התבטא אתגר בנושא אחר, לאחר שגבר כבן 40 נעצר שלשום בחוף גורדון בתל-אביב, בחשד שהטריד מינית ילדה בת 12 שעמדה בתור למזנון בחוף, מגיש קשת 12 חיים אתגר יוצא בקריאה או בזעקה אפילו נגד המקרה ומזהיר. אתגר כתב בסטורי שהעלה לאינסטגרם: "לכלא!!! גבר בן 40 נתפס על חם על ידי שוטר כשהוא נצמד לילדה בת 12 (!!!) בתור לבית קפה בחוף בתל אביב ומצלם באמצעות מצלמה נסתרת שהושתלה בתיקו, אזורים אינטימיים של הילדה".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    מחפש
    מגיב 06/2023/22
    הגב לתגובה זו
    0 2
    מחפש כותרות בחרה ....בלתי נסבל .
    סגור
  • 2.
    חיים אתגר בבקשה תבוא לאשקלון תעשה סדר
    אזרח פשוט משקיף מהצד 06/2023/21
    הגב לתגובה זו
    1 1
    בעלי כלבים לא מנקים את צואה של הכלבים שלהם כל המדרכות מלוכלכים אין פיקוח שיכול לתת קנסות
    סגור
  • 1.
    אם כתב את זה בקבוצה הבן אדם יכול לתבוע אותו (ל"ת)
    אסולין 06/2023/21
    הגב לתגובה זו
    0 2
    סגור
  • לא הוא לא אם הוא צינזר אותו
    א 06/2023/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אם הוא צינזר את האדם ואת הכלב אז אי אפשר לתבוע אותו
    סגור