ויראלי
לראשונה אי פעם: הנער שהצליח לסיים משחק טטריס
המשחק האהוב הומצא לפני יותר מ-30 שנה, והיחידים שהצליחו לסיים אותו לגמרי היו רק בוטים שהופעלו על ידי בינה מלאכותית. בסרטון קצר שהעלה צעיר בן 13 בשם וויליס גיבסון ליוטיוב, הוא הראה כי אחרי 38 דקות ארוכות הוא הצליח לקבוע שיא עולמי חדש
משחק הטטריס המוכר לכולנו מהילדות הומצא לפני יותר מ-30 שנה, ועד לאחרונה אף אחד לא הצליח לסיים אותו. לאחרונה התברר כי צעיר בן 13 מאוקלהומה בשם וויליס גיבסון, הוא האדם הראשון שהצליח לסיים את המשחק האהוב.
היחידים שהצליחו לסיים את המשחק הם רק בוטים שהופעלו על ידי בינה מלאכותית, שהם הצליחו להגיע לשלב המכונה "מסך ההריגה" של המשחק – בו החלקים נופלים במהירות אדירה כל כך שהיה נראה כאילו חוץ מרובוט, אף אחד לא יכול להתמודד עם האיום, אך דבר זה הופרח על ידי גיבסון.
הנער בן ה-13 העלה ליוטיוב שלו קליפ בו הוא משחק במשך 38 דקות בסך הכל, מגיע לרמה 157 – ואז המסך קופא והוא מקבל את ההודעה על כך שהניקוד שלו הוא "999999". גיבסון ההמום מלמל שהוא לא מצליח להרגיש את האצבעות שלו, ונראה כי הוא כמעט לא הצליח לעכל את השיא המטורף.
עוד ב-
בריאיון שערך עם ה"ניו יורק טיימס" הוא אמר כי הוא משחק טטריס באופן תחרותי מאז 2021. "קל להתחיל לשחק בזה, אבל מאוד מאוד קשה להתמחות בזה". בהמשך הוא הבהיר כי הוא לא מתכוון להפסיק לשחק, ונראה כי אהבתו למשחק רק גברה מאז הניצחון. "זה מעולם לא נעשה על ידי אדם לפני כן", אמר וינס קלמנטה, החראי על ארגון אליפות העולם בטטריס.".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



