עסקי ספורט
עופר ינאי בצעד דרמטי נגד הכוכב: "הושעה עד להודעה חדשה"
אחרי ההפסד המפתיע של הפועל תל אביב לבאר שבע, פטריק בוורלי זעם על הצוות המקצועי ועל עופר ינאי אחרי שכמעט לא שיחק במחצית השנייה, והושעה מפעילות עד להודעה חדשה. השחקן היקר בתולדות האדומים בדרך החוצה?
אחרי ההפסד המפתיע אמש (שבת) שספגה הפועל תל אביב בכדורסל מהפועל באר שבע, הדרמות בקבוצתו של עופר ינאי מסרבות לעצור אחרי שבקבוצה הוציאו הודעה רשמית בה בישרו על השעייתו של הכוכב הגדול ביותר על הנייר של האדומים, פטריק בוורלי.
בהודעה הרשמית שהוציאה הפועל תל אביב נכתב כי "השחקן פטריק בוורלי הושעה על ידי הקבוצה עד להודעה חדשה". בעקבות כך, השחקן כמובן לא יצטרף למשחק הקריטי של האדומים מחר מול אולם הגרמנית, משחק אותו אם תנצח הפועל היא תעפיל ישירות לשלב רבע גמר היורוקאפ ותימנע ממשחק פלייאוף.
עוד ב-
על פי דיווחים בתקשורת הישראלית, הסיבה לכך שכוכב ה-NBA לשעבר הושעה מפעילות היא תקרית דרמטית שהתרחשה בסיום ההפסד לבאר שבע בהיכל מנורה מבטחים, שם עדיין לא ניצחה הקבוצה משחק ליגה ביתי.
השחקן זעם על העובדה שכמעט ולא שיחק במחצית השנייה, וצעק על הצוות המקצועי ועל הבעלים עופר ינאי. אחרי שהמאמן דימיטריס איטודיס העיר לו, בוורלי צחק בזלול על התגובה שלו. בעקבות כך ואחרי מספר תקריות איתו, באדומים החליטו לפעול והשעו את השחקן היקר ביותר בתולדותיהם עד להודעה חדשה.השחקן פטריק בברלי הושעה על ידי הקבוצה עד להודעה חדשה. pic.twitter.com/E45TEJyWRh
— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) February 2, 2025
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



