עסקי ספורט

מנכ''ל ויקטורי לא מוכן לשתוק: ''רצף של ביזיונות''

אייל רביד העלה את טבלת שיבוצי שופטי ה-VAR בליגת העל וכתב בכעס: ''יש היגיון??? בית הדין קבע שבכל המשחקים נגד מכבי ת״א לא יהיה קהל חוץ מענין לא??? אותו בית דין שהחליט שמותר לבזות את הימנון המדינה שלנו''.
מערכת ice |  7
אייל רביד, מנכ"ל רשת ויקטורי (צילום Magma Images, יחצ)
אייל רביד מנכ''ל רשת הקמעונאות מהגדולות בישראל - ויקטורי, הוא גם הספונסר של מי שהייתה עד ליום שני האחרון המוליכה של ליגת העל בכדורגל הפועל באר שבע. בפוסט חריג נוסף שהעלה בפייסבוק שלו הוא סגר חשבון עם השופטים במשחק נגד בית''ר ירושלים שייתכן ושגו במתן פנדל לזכות הקבוצה מהבירה כנראה בדרך לאובדן האליפות. הפעם השתמש במילים יותר קשות נגד שיבוץ השופטים למשחקי מכבי תל אביב.
רביד העלה את טבלת שיבוצי שופטי ה-VAR וכתב בכעס: ''יש היגיון??? בית הדין קבע שבכל המשחקים נגד מכבי ת״א לא יהיה קהל חוץ מענין לא??? אותו בית דין שהחליט שמותר לבזות את הימנון המדינה שלנו''.

הוא המשיך וכתב על הנושא: ''אגב, שופטים, שימו לב ה׳משבץ׳ שופטים היקר משבץ מחזור אחרי מחזור את גרינפלד וחכמון ל-var. ל2 משחקים רצופים של מכבי ת״א. מותר?? אסור לפי החוקה''.
לסיום הוא שיגר עקיצה למועמדת הנוספת לאליפות ליגת העל בכדורגל: ''אה החוק לא תופס על מכבי ת''א אם זה לא רצף של ביזיונות אז מה כן''. גם העוקבים שלו הצטרפו לתחושותיו הקשות
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    צדיק ממש
    דורון שטייף 05/2025/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בל נשכח לאייל רביד יש עסק עם מוסדות המשפט. הוגש נגדו כתב אישום פלילי על תיאום מחירים..אז הוא לא אוהב שופטים.
    סגור
  • 6.
    אייל רביד
    כלכלן 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מנכל ןיקטורי מעמיד פנים של מציל הכלכלה, הוא נותן הנחות רק אם קונים ב 200 ש"ח ובלי המוצרים בהנחה. ערמומי ונכלולי
    סגור
  • 5.
    רביד הכלב
    אחמד 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    2 1
    בקרוב מאוד אתה תיהיה עני מרוד אתה מכביד על עם ישראל ומעלה מחירים אבל הקדוש ברוך הוא רואה הכל ובקרוב בעזרת השם תקבץ נדבות בתחנה מרכזית
    סגור
  • 4.
    מסכים לגמרי
    אליהו 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    2 0
    ועוד לא הזכרנו שנבדל של גריטה על מלימיטר נראה גם נראה אבל שועה חצי מטר מאחורי הקו אי אפשר לקבוע .
    סגור
  • 3.
    שחיתות
    אלי 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    2 0
    לכאורה השחיתות בכדור רגל לא מהיום. מה שקשור לבאר שבע עוד יותר נגד. כל מילה של אייל במקום
    סגור
  • 2.
    ביזיון
    ניסן 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    3 0
    אל תתפלא מר רביד. במדינת ת''א מנותקים ממדינת ישראל. יעשו הכל כדי שהאליםות תישאר אצלם וכך ברצף החלטות מתריסות כמו הורדת נקודות לבש ושגיאות שופטים מכוונות הם מטענים את הקהל הדרומי גורמים ליתר שינאה כלפי המערכת ולחוסר אימון בה. אחר כך מתפלאים למה הקהל מקצין ומתפרע. מבזקים הימנון של המדינה ומענישים את בש וסכנין יוצאת ללא עונש. כך מביאים עוד שביעי באוקטובר עם הרכרוכיות הזו .
    סגור
  • 1.
    אייל רביד
    יהודה 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    4 1
    יש מגבונים ברמי לוי ב19.90....
    סגור