עסקי ספורט
הניצחון של שורד השבי: זכה להשתתף בתחרות הגדולה בעולם
שורד השבי עופר קלדרון זכה אמש לכבוד גדול, כאשר דיווש בקטע האחרון של הטור דה פראנס במדי קבוצת "ישראל פרמייר טק", בנוסף לכך זכה בניצחונו של הסלובני פוגצ'אר בתחרות האופניים היוקרתית בעולם
שורד השבי עופר קלדרון זכה אמש לכבוד גדול, כאשר דיווש במדי קבוצת "ישראל פרמייר טק" בתחרות האופניים הגדולה בעולם: "טור דה פראנס". בנוסף לכך צפה בקטע האחרון של המרוץ ונהנה מקוקטיילים ושמפניות בסיום התחרות הגדולה.
לאחר שהסלובני טאדיי פוגצ'אר הבטיח את ניצחונו אמר קלדרון שנחטף ב-7.10 והוחזק בשבי חמאס קרוב לשנה וחצי עד שחרורו בעסקת החטופים האחרונה לפני חמישה חודשים: "היה מדהים אבל אני נשאר לרכוב בקבוצת הדרדסים. דמיינתי בשבי שאני רוכב על אופניים. רכבתי קודם בעיקר באזור הנגב אז זכרתי בדיוק סינגלים מסוימים, ראיתי את עצמי ממש עושה אותם. הסיפור שלנו עדיין לא נגמר, יש אנשים שהייתי איתם בשבי ועדיין נמצאים שם"
עוד ב-
הבעלים של קבוצת הפרמייר טק, סילבן אדאמס סיפר על הפגישה עם קלדרון: "כשעופר היה בעזה, הרגשנו שהוא חלק מקהילת האופניים. הודעתי מראש שנזמין אותו לטור דה פראנס לאחר שישתחרר מהשבי, כשהוא חזר התקשרתי אליו והזמנתי אותו. זה היה מאד מרגש, אבל אנחנו לא ננצח עד שכל החטופים יחזרו"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



