עסקי ספורט

מכבי חיפה על סף רכישה: מתי יעקב שחר יעזוב?

העסקה קרובה להיסגר: במכבי חיפה סיפרו על הרצינות של אנשי העסקים האמריקאים להשלים את העסקה ועל כך שהם התרשמו מהמועדון ומהפוטנציאל האדיר שטמון בו
מערכת ice | 
יעקב שחר (צילום קובי גדוען לעמ, יונתן זינדל פלאש 90)
מכבי חיפה שיחררה המון לחץ באצטדיון סמי עופר. לאחר 8 משחקים ללא ניצחון, היא ניצחה את הפועל תל אביב של אליניב ברדה, 1:2 גדול במשחק אמצע השבוע בליגת העל. כעת, ישנה התפתחות משמעותית אחרת והיא בנושא רכישת הקבוצה מהכרמל.
מי שנכח בסמי עופר ביום שלישי הוא איש העסקים האמריקאי, אדם פריד שעומד בראש קבוצת המשקיעים שרוצים לקנות את הקבוצה מידיו של נשיא המועדון יעקב שחר, אותה רכש בשנות ה-90'. חשוב לציין כי למרות שפריד הוא זה שמנהל את המו"מ, הרי שהמשקיעים האחרים בקבוצת הרכישה עדיין לא נחשפו.
במכבי חיפה סיפרו על הרצינות של אנשי העסקים האמריקאים להשלים את העסקה ועל כך שהם התרשמו מהמועדון ומהפוטנציאל האדיר שטמון בו.
ב"וואלה ספורט" פורסם כי שלב הבדיקות הנאותות של שתי הקבוצות שביצעו אחת על השנייה הגיעה לסיומה והרכישה קרובה מאי פעם. במידה והעסקה אכן תצא לפועל, נשיא המועדון, יעקב שחר עדיין יהיה בעל השפעה במכבי חיפה לתקופה קצרה. תחילה האמריקאים ירכשו 50% ממכבי חיפה ובתוך שנתיים עד שלוש מביצוע העסקה, קבוצת היא תקבל לידיה את 100% השליטה במועדון הירוק. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה