עסקי ספורט
אבל בספורט הישראלי: שופט הכדורגל הלך לעולמו בגיל 47
ניר מלכה, ששפט במשך יותר מעשור בכדורגל ובקט רגל, היה מוכר ואהוב בקהילת הספורט בחיפה והצפון. בעמותה לספורט במקומות העבודה ספדו לו: "שופט, חבר ואדם יקר"
ניר מלכה, שופט כדורגל וקט רגל מחיפה, הלך אתמול (רביעי) לעולמו והוא בן 47. מלכה שפט במשך למעלה מ-10 שנים במסגרת העמותה לספורט במקומות העבודה במחוז חיפה והצפון, והיה דמות מוכרת בענף הספורט באזור.
מלכה היה מזוהה במיוחד עם ענף הקט רגל, שבו שפט לאורך שנים. בעמותה לספורט במקומות העבודה תיארו אותו כשופט מקצועי, מסור והגון, שהיה חלק בלתי נפרד מהפעילות במשך יותר מעשור.
בהודעת הפרידה מהשופט נכתב: "משפחת העמותה לספורט במקומות העבודה נפרדת היום בכאב גדול מניר מלכה ז"ל, שופט, חבר ואדם יקר, שהיה חלק בלתי נפרד מאיתנו במשך למעלה מעשור. ניר, בן 47 במותו, היה מוכר ואהוב במיוחד בענף הקט רגל, שבו שפט לאורך שנים במסירות, במקצועיות ובהגינות. אבל מי שהכיר אותו ידע שהשריקה והמגרש היו רק חלק קטן מהאדם שהיה.
"ניר היה אדם צנוע, ישר, נעים ומכבד. תמיד עם חיוך, מילה טובה ונכונות לעזור. עבור חבריו השופטים הוא היה הרבה מעבר לקולגה. הוא היה חבר לדרך, שותף לטורנירים, לנסיעות, לחוויות ולרגעים שהופכים אנשים לקבוצה ומשפחה. ניר השאיר חותם עמוק בעמותה ובקרב כל מי שזכה לעבוד לצדו ולהכיר אותו.
"בשם העמותה לספורט במקומות העבודה ובשם חבריו השופטים, אנו שולחים תנחומים מעומק הלב למשפחתו ולכל אוהביו. ניר, תודה על השנים, על המסירות, על החברות ובעיקר על האדם שהיית. יהי זכרו ברוך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


