עסקי ספורט
איגוד השחייה העולמי בהסכם כלכלי חדש
עוד ב-
פדרציית השחייה הבינלאומית FINA וחברת התשלומים העסקיים Corpay הודיעו אתמול (רביעי) על שיתוף פעולה רב-שנתי לפיו קבוצת Corpay Cross-Border תספק את פתרונות המט"ח (FX) שלה ל-FINA. העסקה החדשה הזו הוכרזה לרגל אליפות העולם ה-19 של FINA שתערך בבודפשט השנה, ותארח את ספורטאי הבריכה והמים המובילים בעולם.
במסגרת ההסכם, איגוד הספורט יקבל גישה לפתרונות המרת המט"ח של Corpay כדי לסייע בניהול חשיפת המטבע לתשלומים בינלאומיים. בנוסף, פלטפורמת המסחר לנהל תשלומי מט"ח גלובליים מנקודת גישה אחת.
בהודעה לתקשורת צויין כי כגוף המנהל הגלובלי של שישה ענפי מים - שחייה, כדור מים, קפיצה למים, קפיצה למים מגובה רב, שחייה אומנותית ושחייה במים פתוחים - שיתוף הפעולה של FINA עם Corpay Cross-Border ייצור הזדמנויות חשובות עבור קהילת המים העולמית, מארחי אירועים ושותפים של FINA המספקים פתרונות תשלומים בינלאומיים ויכולות מט"ח.
"אנו נרגשים מאוד ש-Corpay Cross Border מצטרפת למשפחת FINA בתקופה כה מרגשת עבור הפדרציה. עם יותר משבעים אירועים בינלאומיים מדי שנה, שיתוף הפעולה הזה יעזור בוודאות לשפר את היעילות הפיננסית עם עסקאות המרת המט"ח המרובות שאנו מבצעים עם מארחי האירועים, הפדרציות, החברים והשותפים שלנו על בסיס שנתי", אמר נשיא FINA, קפטן חוסיין אל-מוסלם.
נשיא Corpay Cross-Border, מארק פריי, מסר: "Corpay Cross-Border מתכבדת מאוד להצטרף למשפחת FINA כספקית רשמית של תשלומי מט"ח. אני בטוח ש-FINA ומשפחת FINA הרחבה יותר ייהנו מגישה לתשלומים חוצי גבולות ולפתרונות ניהול סיכוני המט"ח שלנו, יחד עם הניסיון שלנו בתשלומים שנצבר בעולם הספורט. אנו מצפים לעזור להם בתפעול התשלומים הגלובליים שלהם ובביצוע התוכניות שלהם לנהל את סיכוני המטבע שלהם במשך שנים רבות".
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
2.חרם על רוסיה הדיקטטורהיהודי ישראלי 06/2022/24הגב לתגובה זו0 0גם אני שונא את צבא רוסיה האכזרי שרוצח אזרחים על לא עוול בחפם.סגור
-
1.חרם על רוסיה הדיקטטורהיהודי ישראלי 06/2022/24הגב לתגובה זו0 0גם אני שונא את צבא רוסיה האכזרי שרוצח אזרחים על לא עוול בחפם.סגור



