עסקי ספורט
סנסציה בגביע האנגלי: זו הקבוצה שהעפילה לשמינית הגמר
מיידסטון יונייטד ניצחה 1:2 בחוץ את איפסוויץ', שנמצאת 98 מקומות מעליה, שנייה בליגת המשנה. גיבורי המשחק הם השוער לוקאס לקרדה שסיפק 12 הצלות, ושחקן ההתקפה למאר ריינדולס
באופן כמעט פרדוקסלי, קבוצות פאר כגון ארסנל וטוטנהאם לא יהיו בשמינית גמר הגביע האנגלי. עם זאת, דווקא מיידסטון יונייטד מהמקום הרביעי במחוז הדרומי של הליגה השישית צפויות להגיע לשמינית הגמר. 98 מקומות מפרידים בין מיידסטון לאיפסוויץ' שנמצאת במקום השני בליגת המשנה, מקום ממנו עולים לפרמייר-ליג בתום העונה.
The scenes inside the @maidstoneunited dressing room 🥳
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) January 27, 2024
Look at what it means 💛#EmiratesFACup pic.twitter.com/cEolyR1tBL
עם זאת, זה לא הפריע לראשונה לחולל היום (שבת) סנסציית ענק, אחת הגדולות בתולדות הכדורגל האנגלי, עם 1:2 בקרב בין הקבוצות בסיבוב הרביעי של הגביע, ועוד בחוץ. מיידסטון - הקבוצה החובבנית היחידה שהגיעה העונה לשלב 32 האחרונות - איימה על השער רק פעמיים, לעומת 38 איומים של המארחת, והחזיקה בכדור רק 22 אחוז מהזמן.
בכך, הפכה הקבוצה לקבוצה הראשונה מהליגה השישית ומטה שמגיעה לשלב 16 האחרונות מאז עונת 1977/78. גיבורי המשחק הם השוער לוקאס לקרדה שסיפק 12 הצלות, ושחקן ההתקפה למאר ריינדולס, שכבש את השער הראשון (43) ובישל לליאם סול את שער הניצחון (66) אחרי שג'רמי סרמיינטו קבע שוויון זמני (56). מזל טוב!
עוד ב-
George Elokobi.
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) January 27, 2024
That's it. That's the tweet.#EmiratesFACup pic.twitter.com/OZMuILA9RR
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



