תיירות
רמי לוי וישראייר ממריאים: ההסכם שנחתם עם חברת תעופה בינלאומית
בצעד אסטרטגי, ישראייר של איש העסקים מצרפת לשורותיה מטוס חדש מדגם A320-200, בהסכם חכירה רטובה עם חברה רומנית. המטוס יטוס ליעדים נבחרים באירופה. כל הפרטים

ישראייר ממשיכה להרחיב את פעילותה הבינלאומית ותפעיל בקיץ הקרוב מטוס איירבוס A320-200 בחכירה רטובה מחברת התעופה הרומנית FLYYO. המטוס החדש ישולב ברשת הקווים של ישראייר בין ה-1 ביוני ל-25 באוקטובר, ויופעל בטיסות ליעדים נבחרים באירופה.
על פי הדיווח בch-aviation, מדובר במהלך שמטרתו להוות הזדמנות אסטרטגית לטווח ארוך, מתוך רצון להגדיל את היצע הטיסות בעונת השיא ולספק מענה לביקוש הגובר ליעדים פופולריים.
המטוס שיגיע מ-FLYYO הוא מדגם A320-200, ומציע 180 מושבים במחלקת תיירים. המטוסים הללו הצטרפו לצי של FLYYO בשנת 2024 לאחר ששירתו בעבר בחברת flynas, והם בבעלות חברת החכרת המטוסים Thunderbolt Aircraft Lease.
נכון לעכשיו, אחד המטוסים מחברת FLYYO פועל בחכירה רטובה עבור ארקיע, בעוד המטוס השני שירת גם הוא בארקיע עד אמצע מאי, וכיום מבצע טיסות שכר של FLYYO מתל אביב. החברה הרומנית מתכננת להמשיך ולהפעיל מטוס נוסף עבור ארקיע, במקביל להסכם החדש עם ישראייר.
עוד ב-
עבור ישראייר, מדובר במהלך שמצטרף לאסטרטגיית הרחבת הצי באמצעות חכירה רטובה, שמקנה לה גמישות תפעולית ומאפשרת להגדיל את מספר הטיסות והנוסעים בעונות העמוסות. כיום מפעילה ישראייר שמונה מטוסי A320-200 בבעלותה, ולצידם היא חוכרת חמישה מטוסים נוספים מדגם זהה מחברות תעופה שונות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לא לממן את הליקוקניק להחרים שיפשוט את הרגל (ל"ת)יאיר ילד ז 05/2025/25הגב לתגובה זו0 1סגור