תיירות

ישראלים יטוסו לחו"ל? מנכ"ל משרד התחבורה בהצהרה מפתיעה

בעקבות המצב הביטחוני, חברות תעופה זרות רבות החליטו לבטל או לדחות את הגעתן לישראל, מנכ"ל משרד התחבורה התייחס לנושא: "אין אף אזרח שכרגע לא יכול לחזור ארצה אם הוא רוצה"
מערכת ice | 
טיסות (צילום shutterstock)
בזמן שחברות זרות מבטלות או דוחות את הגעתן לישראל, מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן מנסה להרגיע את הציבור. 
מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן התראיין לרדיו 103FM שם סיפר כי המצב בנתב"ג הוא נשאר יציב ואין כרגע לדבריו משבר תעופה. בראיון שיתף בפני המאזינים את המצב כיום: "80 אחוז מחברות התעופה הזרות ממשיכות לטוס כרגיל. אנחנו לא רואים משבר – השמיים פתוחים. היום כ־58 אלף אזרחים טסו מישראל ולישראל, נתב"ג שומר על שגרה מלאה וזה לא מובן מאליו"
עוד בדבריו של בן זקן: "ברגע שיש מדינה שהיא בסכנה, רשות התעופה האזרחית העולמית אומרת 'לשם לא טסים' – וזה לא קורה. מותר לטוס לישראל. כיום פועלות 33 חברות תעופה זרות". 
בן זקן סיפר הגעת ישראלים חזרה ארצה: "אין ישראלי שרוצה לטוס היום או לסגור טיסה ויש לו בעיה. אין אף אזרח שכרגע לא יכול לחזור ארצה אם הוא רוצה. היום, לפני כמה שעות, היה שוב ירי לכיוון ישראל – ו־80 אחוז מחברות התעופה הזרות ממשיכות לטוס כרגיל"
על נקודת המבט של החברות הזרות למצב בישראל: "יש חברות תעופה זרות – גם גדולות וגם בינוניות – שממשיכות לטוס, ולכן אנחנו רואים שאין באמת משבר. יש כאלו שהחליטו להשהות, אבל הרוב ממשיך". עוד נזכיר, כי דברים אלו מגיעים אחרי התבטאות חריפה מצד מנכ"ל ריינאייר, החברה ביטלה את טיסותיה לישראל עד 4 ביוני. המנכ"ל אמר כי החברה "מאבדת סבלנות לישראל" בעקבות המצב הביטחוני.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה