תיירות

הסרט המיתולוגי הופך למלון: ההפתעה של רשת ישרוטל

רשת ישרוטל פתחה הזמנות למלון דיזנגוף 99, המלון ה-6 שלה בתל אביב וה-27 בישראל. המלון החדש, שצפוי להיפתח ביולי 2026, כולל 122 חדרים וממוקם מול כיכר דיזנגוף. לרגל ההשקה מציעה הרשת הטבת פתיחה של 30% הנחה, לצד 10% הנחה נוספים לחברי מועדון "חוג השמש"
מלון דיזנגוף 99 (צילום הדמיה רון אלון)
רשת המלונות ישרוטל הודיעה על פתיחת ההזמנות למלון דיזנגוף 99 בתל אביב, המשתייך לסגמנט Isrotel Design. המלון החדש צפוי להיפתח במהלך חודש יולי 2026 ומצטרף להתרחבות הרשת בישראל.
המלון ממוקם ברחוב דיזנגוף, מול כיכר דיזנגוף, ומציג תפיסה אורבנית צעירה ועדכנית. על פי הרשת, המיקום האייקוני והמשמעות התרבותית וההיסטורית של הכתובת שימשו מקור השראה לקונספט המלון, המבקש לחבר בין עברה של תל אביב לבין ההווה העירוני התוסס שלה.
דיזנגוף 99 כולל 122 חדרים בעלי עיצוב אדריכלי ייחודי, הפרושים על פני 7 קומות. עם פתיחתו יהפוך למלון ה-6 של ישרוטל בתל אביב ולמלון ה-27 של הרשת בישראל.
בני לוי, סמנכ"ל שיווק ומכירות ברשת ישרוטל, מסר: "ישרוטל ממשיכה בתנופת ההתרחבות והפיתוח, ומעצימה את נוכחותה בתל אביב עם השקת המלון ה-6 בתל אביב תוך חיבור למגמת ה-Staycation המציעה חופשות קרוב לבית. דיזנגוף 99 הוא מלון חדש עם שם וסיפור תרבותי מיתולוגי, הוא מנציח את התל אביביות של פעם ועוד בטרם נפתח כבר ניתן להגדירו אייקוני. כמו כל מלונות ישרוטל, כך גם מלון דיזנגוף 99, מציע חווית אירוח אורבנית מדויקת, שירות מעולה, נוחות וקירבה לכל האטרקציות והקסם של תל אביב".
לרגל ההשקה מציעה הרשת הטבת פתיחה של 30% הנחה, לצד 10% הנחה נוספים לחברי מועדון "חוג השמש" ולמצטרפים חדשים. ההטבה תקפה להזמנות עבור שהיות בין התאריכים 14.07.2026 ל-31.08.2026.
בין מחירי ההשקה שפרסמה הרשת: לילה אחד באמצע השבוע בתאריך 14.07, החל מ-885 שקל לזוג על בסיס לינה בלבד, לפני הנחה וכולל מע"מ. עבור סוף שבוע בתאריך 24.07, המחיר ההתחלתי הוא 1,299 שקל לזוג ללילה על בסיס לינה בלבד, לפני הנחה וכולל מע"מ.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה