תיירות
המשבר בנתב"ג: גורל הטיסות של אלפי ישראלים עדיין בסכנה מוחלטת
אמנם נראת אופטימיות קלה בגזרה התעופתית בישראל, אך עדיין ישנם חששות באוויר. עד שלא יעזבו את השטח כלל המטוסים האמריקאיים, מאות טיסות עדיין נמצאות בסימן שאלה גדול
משבר החניות של המטוסים האמריקאיים החריף בנמל התעופה בן גוריון, שאיים להשבית את טיסותיהם של מיליוני נוסעים. אמנם הגיעו לידי פתרון חלקי, אך עדיין סכנה גדולה מרחפת מעל כ-100,000 כרטיסי טיסה שכבר נרכשו ונמצאים בסכנת ביטול מיידית.
אלא שניראה כי הסאגה הגדולה נמצאת לקראת סופה, מה שעשוי להביא בשורה אופטימית לישראלים. בימים האחרונים ארה"ב החלה בפינוי חלקי של המטוסים משדות תעופה שונים במזרח התיכון, והיא הודיעה כי בקרוב תחל בפינוי של המטוסים שלה גם מנתב"ג.
הבוקר (שישי) התקיים דיון בנושא, שבמהלכו הוצגה התקדמות במאמצים למציאת פתרון מיידי. לפי המסתמן, עד סוף החודש הנוכחי צפויים להתפנות מנתב"ג כ-20 מטוסי תדלוק. המשמעות לכך היא אחת: יותר מקום למטוסים אזרחיים ולהסיר את האיום על ביטול כרטיסי הטיסה המתוכננים לחודש יולי.
עוד ב-
על פי ההערכות, אם אכן יתפנו כל החניות שעל הפרק, לא צפויים ביטולים כלל בחודש הקרוב. עם זאת, נכון לשעה זו עדיין מחכים לפעולה ולעזיבתם של המטוסים. עבור חודש אוגוסט טרם נמצא פתרון מלא, כששם יש צורך בפינוי של עוד כ-15 מטוסים על מנת למנוע לחלוטין את ביטולי הטיסות הצפויים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



